vocicana -> RE: Korektor (1.7.2017 14:35:20)
|
Probala sam NYX, na cetkicu je bio poput sjaja upakovan, nijansa broj 3 je bila, kupila sam ga ukupno 4 puta, ali 4-ti put to vise nije bilo isto. Sta su promenili, nemam pojma.ALi nisam vise zadovoljna. Crrect me od AURA, nisam ni sa njim zadovoljna jer se ulije i zacementira u pore i borice oko ociju, nikako ne izgleda, kao da me je neko dete sminkalo. Ovaj maybelline sto imam stvarno je fin, to je od sminke sa kojom radim, ali vise ga ne mogu nabaviti, trenutno je neki zastoj. Kupila sam pre 3 godine, ARTDECO kamuflazni korektor, alije toliko tezak za podocnjake, kao porculanska lutka izgledam, broj je 6, ima ih u Jasmin parfimerijama, ali ga ne koristim cesto. Vodim se mislju da probam nesto od Bourjous pa vidim da je neko napisao da je dobar. Da probamo i to. Pan stick od MF je tezak, to mi je puder u stiku i bas mi je tezak za podocnjake. Da, da , sada sam se setiola, postoji i LA PRO concealer, ali cu uzeti banana boju koju cu da izblendam dobro pa da vidimop. Ne znam sta cu. Grozno izgledam, jos neispavana, uzas jedan.
|
|
|
|