Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 22.6.2017 11:58:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah nikako, ja sam bila lenja za ucenje, nisam volela da ucim i kraj. Al kad je nesto trebalo da se popravi neka ocena i potrudim se , uvek je bilo bez problema.
|
|
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 22.6.2017 14:15:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sumnjam da tu ima neke velike pomoci... Imam slicnog takvog.. Jednostavno je nezainteresovan za skolu i to je to.
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 26.6.2017 20:59:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, takva sam i ja bila. Ali kad sam malo sazrela imala sam cilj da upisem fakultet koji sam zelala i zavrsila sam ga.
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 26.6.2017 21:14:57
|
|
|
|
vikiveki
|
I moj srednji sin spada u gore navedeni opis ...inteligentan ali neće da uči...ima sve 5 ali ja sam svesna toga da kada pređe u 5 razred to neće biti tako...nadam se da će za godinu dana još malo sazreti pa da će krenuti da uči
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 30.6.2017 14:18:01
|
|
|
|
Dragce86
|
Znaci, pomoci nema, pomiris se sa onim sto imas i naviknes da zivis sa tim
|
|
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 4.7.2017 10:27:40
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki I moj srednji sin spada u gore navedeni opis ...inteligentan ali neće da uči...ima sve 5 ali ja sam svesna toga da kada pređe u 5 razred to neće biti tako...nadam se da će za godinu dana još malo sazreti pa da će krenuti da uči Neće. I ja sam se tome nadala pred IV razred. Nek mu je Bog upomoć dogodine u V-om.
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 4.7.2017 12:41:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: vikiveki I moj srednji sin spada u gore navedeni opis ...inteligentan ali neće da uči...ima sve 5 ali ja sam svesna toga da kada pređe u 5 razred to neće biti tako...nadam se da će za godinu dana još malo sazreti pa da će krenuti da uči Neće. I ja sam se tome nadala pred IV razred. Nek mu je Bog upomoć dogodine u V-om. Peace, bas ti hvala Mislim, i moj sin kao od vikiveki :)
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 11.8.2017 10:44:42
|
|
|
|
krin 40
|
Stvoriti mu takmičarski duh,kupiti auto za peticu a ako uspešno završi osnovnu školu stan u Bgd
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.8.2017 10:53:10 >
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 29.5.2018 11:41:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Stvoriti mu takmičarski duh,kupiti auto za peticu a ako uspešno završi osnovnu školu stan u Bgd Ovog mog ne interesuje auto ni stan
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 29.5.2018 13:14:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahhahahaha moja cera je rekla da ce se udati bogato tako da ne moram da brinem
|
|
|
|
RE: Kako lenjo a inteligentno dete navesti da... 29.5.2018 13:20:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Hahhahahaha moja cera je rekla da ce se udati bogato tako da ne moram da brinem Nista, moracu onda i ja da trazim bogatu snajku
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
:)srcomedenaDa li zaista verujete da ishranom utičete na plodnost?Da,verujem! (
35%)

Nisam sigurna. (
21%)

Mislim da je sve to u glavi... (
24%)

Ne,nema nikakave veze! (
19%)
Ukupan broj glasova: 586Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!