branki* -> RE: Decija obuca 2. deo (31.1.2021 7:52:41)
|
Branki, te sa krilima su sad 5.500 u Office Shoes-u. Videla sam ih malopre u parku, iskreno meni izgledaju kao kineske. Em ta krila, em svetle svuda u 300 boja, bukvalno kao NG jelka su po mraku. Verovatno deca vole zbog toga sto sljaste, ali bas su preterali. IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: mama Jo Skechers su odlicne, preudobne. Ja imam jedne, vec sam ih ubila koliko ih nosim. A za decu sto imaju... Nemam reci. One neke avetlece sa krilima, moja J ih svaki put mazi kad odemo u prodavnicu negde user posted image Nismo joj uzeli jer joj patike bas nisu trebale, a sad ih bas gledam kakva im je cena da joj za prolece uzmem. koje su ti te svetlece sa krilima?pusti siku u decijoj temi ak,o ima,mama jouser posted image da nas ne kritikuju da masimo temu[sm=smiley36.gif] hvala,fil,videla sam da su na snizenju,ali razmislicu jos...ona ima sad za prolece nove,uzela bih joj za skolu kad podje u prvi razred,ali ima do tad,mozda omasim broj,poraste joj noga... lose sam prekopirala,ispala sam iz forme,ali ajde sad[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|