Dora89 -> Gde vodite bebu? (16.6.2017 17:13:13)
|
Unapred se izvinjavam ako je slična tema već negde pomenuta. Ako je tako, molim vas, pošaljite mi link i obrišite ovu poruku. Nije mi namera da sabotiram rad Foruma. Slična tema već postoji, zove se "Beba/dete na svadbi". A mene interesuju i ostala mesta. Prvi primer - bebu od 4 meseca nisam vodila na Vrbicu. Rekla sam da je mala, da ima vremena. Ishejtovana sam, jer su i mlađa deca bila. A ja nikako ne volim da vidim decu na pričešću. Nemojte da me osuđujete, ni ja nikoga ne osuđujem. Ja sam vrlo pobožna, poštujem verske običaje, idem u crkvu i pričešćujem se, poštujem i to da svako ima svoj izbor, ali ne volim kad vuku decu na pričešće, koja tamo plaču, jer ne shvataju značaj pričešća. Ima vremena za sve. Drugi primer - potpuno suprotan. Isto dete, sada već od godinu i po dana, dovedem na koncert Minje Subote. Računam da voli decu i voli pesmice i da će joj sigurno prijati. Tako je i bilo, ali sam videla gomilu poprekih pogleda mama starije dece, koju je možda moje dete omelo u slušanju koncerta. Pa, kakvo je vaše mišljenje o ovim primerima? I gde vi vodite bebe/decu?
|
|
|
|