Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje testo za picu 12.9.2020 8:11:59
|
|
|
|
mikica88
|
Testo, njam. Ukusno. Pravim cesto picu i svi volimo.
|
|
|
|
RE: Najbolje testo za picu 17.6.2022 18:20:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Ančiii, jel ovo? IZVORNA PORUKA: Ana RR pola kocke svežeg kvasca (ili kesica suvog) 1 kašičica šećera oko 200 ml tople vode 400gr brašna 1 kašika soli 3 kašike maslinovog ulja Kvasac i šećer razmutiti u toploj vodi i ostaviti da kvasac odradi svoje, 10ak minuta na toplom mestu. U posudu za mešenje sipati brašno, dodati so i promešati. Sipati nadošli kvasac i ulje i zamesiti elastično testo. Ostaviti testo da odstoji oko 30 minuta. Kada je testo nadošlo, razvući ga i filovati sastojcima po želji. Na slici je pica sa domaćim sokom od paradajza, šunkom, mocarelom, paprikama i mladim lukom. Ovo testo možete koristiti i za fokaču, pancerote, lepinje, naan itd.
|
|
RE: Najbolje testo za picu 17.6.2022 21:54:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Daaaa, najbolje je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolje testo za picu 8.7.2022 8:55:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako vas mrzi da spremate ima u Lidlu bas lepo testo za picu. Stoji kod kora za pitu. Urolano je sa papirom za pečenje pa ga samo tako izrolate na pleh.
|
|
RE: Najbolje testo za picu 8.7.2022 9:56:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Super je testo, uzimala sam par puta, ali moje dete odmah prepozna da nije domaće i kaže da mu se ne sviđa. Smarač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolje testo za picu 8.7.2022 10:36:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam koristila to za picu, nego za rolovanu piticu. 😁Mojoj deci je uvek lepse moja domaca. Pojesce i kupovnu, ali uvek naglase kako je moja lepsa.
|
|
RE: Najbolje testo za picu 20.9.2022 19:41:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Peče se! IZVORNA PORUKA: Ana RR pola kocke svežeg kvasca (ili kesica suvog) 1 kašičica šećera oko 200 ml tople vode 400gr brašna 1 kašika soli 3 kašike maslinovog ulja Kvasac i šećer razmutiti u toploj vodi i ostaviti da kvasac odradi svoje, 10ak minuta na toplom mestu. U posudu za mešenje sipati brašno, dodati so i promešati. Sipati nadošli kvasac i ulje i zamesiti elastično testo. Ostaviti testo da odstoji oko 30 minuta. Kada je testo nadošlo, razvući ga i filovati sastojcima po želji. Na slici je pica sa domaćim sokom od paradajza, šunkom, mocarelom, paprikama i mladim lukom. Ovo testo možete koristiti i za fokaču, pancerote, lepinje, naan itd.
|
|
RE: Najbolje testo za picu 22.9.2022 23:36:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moram da probam ovo testo 👍👍👍
|
|
|
|
RE: Najbolje testo za picu 23.9.2022 6:22:31
|
|
|
|
flamingos
|
Probaj Mirko.I ja tako spremam.Odličan je recept.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?