Skockica -> RE: Majska kRRčma (21.5.2017 0:37:49)
|
Dobra vam noc pRRijatelji. Kod nas nista posebno novo pa nisam pisala. Dobro smo rastemo, jos malo pa puna tri meseca. Grcevi su kako izgleda prosli ali su za neverovati poceli zubici. Vec se zabelele donje jedinice. Taman je poceo nocu da sastavlja 3-4 sata sad ječi u snu a danju ima napade vristanja. Inace se malo ubucio guguce i smeje se, bas mi je sladak. Vasi je isto dusa prava, malo nestasan ko sva deca navikne u vrticu da juri i skace pa kad idemo u setnju ponasa se kao na igralistu trci, skace, sto nije strasno osim ako smo u blizini prometne ulice, puno ljudi seta a dosta njih vozi bicikle kao manijaci tako da se stalno cujem ja kako vicem stani, cekaj, dodji, pazi... Gledamo da svaki lepi dan iskoristimo maksimalno, skoro ceo dan smo vani, onda dodje vikend pa sa mm idemo negde dalje i tako. On ima pregovore za novi posao, nije ovde tako lose ali nisu ispunili neka obecanja pa sto da ne proba da nadje bolje?! I ja jos mesec dana uzivam pa na posao ako se to i moze nazvati poslom - 2 sata dnevno. Moja bubica se bila oko 8 veceras umirila i taman da zaspim i on se probudi, popio mleko i nastavio sa spavanjem a ja ko vestica, nece san na oci... Ima li koga da se druzimo u ove kasne sate posto moji svi spavaju, dok ne zadremam onda ce bebac u vrisku [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|