AnaAna1
|
Hvala vam devojke, evo ja malo da piskaram jer od uzbudjenja ne mogu da spavam iako nisam spavala celu noc juce... beba je super, bila je tu kod mene od 19h do 22h pa su je odveli da mogu da se naspavam nocas i onda ce ujutru da je donesu i bice tu sa mnom dok ne izadjemo, nadam se prekosutra :) kao sto rekoh, u 1:30 puko vodenjak, slaaaaabe kontrakcije, podnosljive sve do 7:30, tada ukljucena indukcija, i kad su me oko 9 prebacili u salu bila sam svega 5,6 prsta otvorena, pa nisu mislili da cu skoro. I pojacali indukciju bas dosta. Oko pola 10 pocele nenormalne kontrakcije, i posle par kontrakcija ja oset_im napon i pocnem da dozivam sestru, nigde nikog, ja sama u porodjajnoj sali, i sestra dodje ja joj kazem osecam napon ona kaze ma nemoguce, gurne ruku i vidim izbezumi se jer ja otvorena 10 prstiju. Brzo mobilni i zove doktorku, ulaze u salu doktorka, babica i moj muz (koji je cekao kod portira jer "necu ja skoro" pa da kao ne pravi guzvu mnogo ranije), meni krece napon u trenutku ksd su usli u salu, glavica vec na izlazu , oni odusevljeni kazu u sledecem naponu izlazi cela, i stvarno posle 2 min jos jedan napon i bebica cela izadje vrlo lako, malo me je secnula za svaki slucaj jer sam prvorotka... i tako se u 9:45 rodila Sara, 3160g i 51cm. Revizija u totalnoj za svaki slucaj jer im se ucinilo da je ulubljena posteljica na jednom delu, i posle toga sivenje na zivo bez anestezije, 4 konca... u anesteziji sam se borila kaze babica jedva mi je drzala noge, ruke su joj otpale i buncala sam i dozivala mog doktora koji im je direktor ovde na gak-u ahahaha ne znam na koju foru sam se borila sa njima u anesteziji totalnoj, ali kaze desava se... Muz odusevljen prisustvom na porodjaju, cak je pitao da gleda kako izlazi bebica i stajao je pored babice, babica odusevljena kaze do sad joj se nije desilo da neki muz gleda sve to bez problema, uvek stoje iza glave zeni da ne vide krv :D Sutra ujutru cemo da javimo kao ide siskanje, to je sledeca epizoda, nadam se najboljem :D Ja se odlicno osecam, jedino me ova rana bas bas pece i boli, zbog nje ni ne mogu da se uspavam... Eto, dobili smo najlepsi poklon bas za Uskrs! :)
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 17.4.2017 4:19:49 >
|