Peace* -> RE: Produženi boravak (14.9.2017 8:46:05)
|
Luka je išao u produženi boravak (zaklela bih se da sam tada pisala, ali ne nalazim...), a sada ide i Marko. Mlada učiteljica, dopada mi se. Kuvarice nasmejane i raspoložene da sarađuju - što je meni zbog alergije na mleko veoma bitno! [sm=bravo.gif] Juče, na dve učiteljice u boravku 62 dece. [sm=smiley29.gif] Kaže učiteljica da će ih deliti na dva boravka, pa će biti ok. Kada su prepodnevna smena, ručak je u 12.30h, kada su popodnevna, ručak je u 12h. Mislim da se domaći radi nakon ručka kada su prepodnevna smena. Juče smo imali kiks u boravku. Igrali su se žmurke u dvorištu i Marka je neki trećak išamarao kroz ogradu. Nisam pravila cirkus jer je učiteljica bila toliko ljuta da je ona napravila show, uhvatila je trećaka i nazvala mu mamu, pa sam ja pustila (šatro smireno) da vidim šta će biti... ako se ponovi napraviću show, a za sad ću da se nadam da će sve biti ok i da je to iza nas. Tužno je to što je obrazloženje trećaka bilo "Išamarao sam ga jer je mali i jer mi se može". [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|