RE: Razgovori mama 04/17[chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (14.4.2017 23:55:02)

Veče mame.
Kod nas su svi farbali jaja.svako svoju boju i tehniku[sm=jezicek.gif] Mm najduže izdržao,smejao se sam sebi kako nam je svima već dosadilo a on je i dalje šarao [sm=smiley36.gif]i baš su lepo ispala jaja.
Kod nas pola bolesno pola zdravo. H i mm se drže,Lu slini kao iz česme, i baš gadno kašlje, a i L mi je proslinio [sm=smiley19.gif] Ne znam ni šta da radim sa ovako malo bebom osim da mu čistija nos. Inače super podnosi noska, ne buni se.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 6:38:44)

Dobro jutroo

amelia -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 7:06:06)

Jutroo mame.. Mene probudio A u 6. on sad ponovo zaspao a ja oci kao sovA. Kad on ustane ja cu hteti da zaspim[sm=smiley36.gif]
Anck kako tije muz jel bolje?
Branki vi ste opet u bg?
Pojela u 6:30 kolac medeno srce sinoc sam pravila , nisam odolela a sad mi nesto muka ne znam sta da radim ,odoh da skuvam kaficu. Ko je za?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 7:42:01)

Ma kakvi bolje vodam ga po celoj kuci ne moze da se pomeri.m
Morace on jos par inekcija kako mi se cini.

branki* -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 7:57:05)

Amelia,opet...ja sam za kafu,bas i pijem.ima li sta novo kod tebe,jesi kod svekra i svekrve jos,gde je muz?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 7:58:53)

Jutro. I ja pijem kafu. Maca odspavala do sedam [sm=smiley36.gif]
Amelia, nikako te nema[sm=hudicek1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 20:23:16)

Ih ovde od jutros nikoga ?
Moji u krevetu, ujutru se ceka zeka [sm=jezicek.gif]
A i ja sam legla mesto sam smorena

branki* -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 21:58:00)

I ja u krevetu..danas smo bas setali,bili u parkicima,kazu ide neko zahladjenje od sutra.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 22:06:51)

I ja sam u krevetu. Zaspala sam jos. U 9, ali sam se trgla zbog Sofije. Valjda cu produziti.

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 23:03:30)

Mi zaspali. Bas sam se razocarala sa vremenom. Nadam se Branki da ste uzivali vani, moje dete danas ostalo je uskraceno za izlazak, spavao je mnogo kasno polse podne. Rucali smo mnogo kasno, ali bio je bas gladan, pocela sam mu davati malo imuno sirupa, vec vidim da se sve vraca u normalu.
Ljubim vas mame, sutra lepo p=rovedite dan a i sledeca dva sa vasim najmilijima.

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (15.4.2017 23:57:15)

Veče mame!
Slabo ste se javljale,uživate u praznicima [sm=smiley1.gif]
Mi polegali, čekam da spustim mališu pa da spremim poklone za zeku u gnezdo da ih pronađu kad se sutra probude[sm=smiley1.gif]. Danas smo mm i ja shvatili da ništa nismo pripremili dečici, devojčicama sam još zimus kupila neke majice i haljinice pa ću im staviti to, a za L nemam apsolutno ništa [sm=zmeden.gif] srećom sestra je donela nekih slatkiša pa ću to da im stavim. Oterala sam sestru,rekla sam joj da beži od nas, ne treba joj to da se sad razboli kad je ionako jadna i slaba. A devojčice je ubeđivale da ostane da spava.
Mi sutra kod zaove na ručak, njenoj devojčici je rođendan. Posle odmaramo.
Srećan vam praznik drage!

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (16.4.2017 12:42:17)

Mame [sm=smiley31.gif] samo da vas sve ljubnem.
Danas rednop svekijevci pa moji mama i tata. Dete spava, konacno red neki da smo uveli. Tek juce je poceo jesti normalno pa sam malo predahnula.
Uzivajte danas i sve praznicne dane!

Milena18 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (16.4.2017 13:05:09)

Dobar dan, mame! Srećan vam praznik.
Voci, nisam u toku, je l' mališa bio nešto bolestan?
Mariya, lepo se provedite na rođendanu!
Nas i dalje muči zub, samo malo je izašao, kao iglica neka, jedva se vidi.
Trebalo je da danas idemo kod sveki ali nećemo jer je dever bolestan.

branki* -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 10:08:51)

Jutro,mame!

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 10:22:33)

Dan mame!
Mališa siki, devojčice gledaju crtani, mm sprema doručak.
Super nam je bilo juče na rođendanu, L je skoro sve prespavao, mislim da je bio budan oko pola sata i uopšte nije plakao. Kako kod kuće nije takav[sm=hudicek1.gif]
Patimo se sa nosićem, ne curi ali je zapušen, prepun je slina, i to ne u nozdrvama već u korenu nosa ili negde u glavi, jedva mu izvlačim noskom. Šta da mu radim osim što mu sipam fiziološki?

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 11:47:07)

O mame, dobar dan.
Malisan zaspao, onesvestio se prosto. Milenice da bili smo drljcavi odtemperature, izgoreo je dva dana, resila sam da ga posle podne odvedem na decije odeljenjue, opa grlo, gnojava angina. Ab smo ispili, on je odmah nakon prve doze prespavao noc, posle je sve bilo ok.
Samo sto sada nesto nekoliko dana muku mucimo sa jelom, ne da nece, nego je sve drugo interesantnije i vaznije od jela. Zato sam i malo iz preventivnih razloga uvela i Imuno sirup, ali dajem mu pola doze svaki drugi dan.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 12:24:59)

Mariya, mislim da je mali za bilo sta drugo... Eventualno mu namazi Fitobalm na nosic, ako imas...
Ja gledam sta da pravim sutra muzu za rodjendan, i Reforma mi pada na pamet, ali mi komplikovano pored nervozne mace, a nikad nisam pravila..

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 13:56:16)

Cao mamite
Nisam bas citala sta ste pisale ovih dana ludnica, padam s nogu. Mm ne moze nista da pomogne , vijam bebana po citav dan po kuci da se ne udari. Fino pocne da hoda pa.od jednom se zatrci...veselo! Njih dve malo pomognu.malo.odmognu.kako kad [sm=jezicek.gif]

Bili kod mojih za uskrs....haooos smo se proveli. V nije hteo tamo da spava , valjda mu promena ( mada nije prvi put tamo spavao) vriska 2.5 sata... nije hteo da zaspe. Preko dana se u ljuljasci uspavljivao...pobelela sam od muke! Rekla sam ne dolazimo da prespavamo neko vreme..ne znam.sta mu bi [sm=smiley13.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 22:02:22)

Anck sigurno mu promena ne prija dušica lepa. Mi kad odemo dole one preko dana spavaju po dva ipo-tri sata, a ovde sat jedva sat ipo, a noću se bude gde god spavali, to je tek posebna priča koju svi znaju [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 22:12:38)

Dobro vece. Deca soavaju. Jutros sam vodila Sofi kod dr.. Naravno bronhitis. Znala sam, samo sam htela da potvrdim. Sutra kod nase dr da vidimo sta dalje.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (17.4.2017 22:13:16)

Veče, mame! Jeste li se odmorile?
Voci, dobro da si ga odvela na odeljenje. Ljubni ga.
Ivana, što je maca nervozna, je l'' zbog zubića? Nama je juče dolazila moja drugarica sa devojčicama svoje sestre, M je napala mlađu najstrašnije, prvo je htela kao da se igra sa njom, a posle se ustremila da je ujeda [sm=smiley36.gif] Onda nas je redom grizla, mukica, baš je muči taj prvi zub.
Anck, tako je i moja beba jednom vrištala kod sveki, morali smo da se pokupimo i odemo. Nešto im zasmeta, ko će ga znati šta.
Joj, Sanjice, vas baš poteralo u poslednje vreme.

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (18.4.2017 5:32:32)

Jutro mame!
Gotovi praznici, gotovo sa odmorom, od danas nazad u svakodnevicu!
Mališa je tako lepo spavao noćas (ili sam se ja komirala tako da ga nisam ni čula [sm=jezicek.gif]) sad mi je žao da ga budim za prevlačenje i čišćenje nosa. Još malo i odosmo za Ns, ove nedelje opet idem sama, mm radi cele nedelje.
Ivana,imam fitobalm, kako se nisam set_ila ranije[sm=zmeden.gif]
Ako nećeš baš komplikovanu tortu ja znam jednu da ti preporučim,napravi se za 20 minuta,ne peče se, kesten mousse torta. Mi je obožavamo.
Sanjice, pa nije valjda opet[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (18.4.2017 6:53:54)

Dobro jutro.
Mariya, i moja maca je lepo spavala, ali sa nama[sm=smiley36.gif] Oko jedanaest se probudila i ustala u krevetu, ja je prenesem kod nas, brzo je zaspala, ali me mrzelo da je prenosim u njen krevetic.
Milena, mozda da uzmes Dentokind za zubice? Moja je nervozna kad ne odspava preko dana kako treba.
Pravila sam Sladoled tortu i mnogoo mi se svidja. Hvala Mariya za tu tortu, bas cu pogledati kako se pravi.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (18.4.2017 7:52:46)

E bre Sanjice bas mi je žao, kako se samo namuče decica ,duše mile. [sm=smiley13.gif]
Ivana onda neka spava sa vama. Ja sam bila ranije izričita da nece spavati sa nama ali u nedostatku snage smo ja i mm popustili i on je uzeto jednu i legli u dnevnu ja sa drugom u spavaću i opet isto!Nikakve promene nije bilo, sam sto je lakše sto ne ustajemo već tu reagujemo. Njih definitivno muče zubicii mnogooo mnogooo i dugoooo dugoooo. Recimo Andja traži parket ili još bolje pločice, legne obraz nasloni i diše otvorenih usta i tako hladi vilice, zamisli koje onda ona muke ima kada to radi. [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (18.4.2017 8:00:13)

Suzi, ja nju obicno prenesem kod nas kad se nocu probudi. Nemam ja snage da stojim pored krevetica i da je vracam da legne. A iskreno ne smeta mi.
Koliko one imaju zubica? Jel im dajes nešto? Duse male koliko se muce[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>