dunja RR
|
Mi imamo viber grupu stanara zgrade. Svašta se tu piše, skoro pa kao u ovim roditeljskim, Skoro smo menjali sandučiće za poštu, jer su bili stari 61 godinu, i staviše nove, u svakom ključić. Svako je imao obavezu da redom, prema broju stana napiše prezime, i naravno uzme svoj ključ iz brave sansučeta. Neko je komšiji iz stana 7 uzeo navodno ključ, a onda je on nonšalantno, nasumično, izvukao ključ iz sandučeta broj 2 (stan u kome je jedna bakica, doktorka u penziji, a onda je ona isto tako opušteno izvukla ključ iz sandučeta stana broj 22). Da ih neko pita što su uzimali ključeve drugih stanara, zapravo pitasmo ih, al nisu znali da objasne, morali su da vrnu ključeve, onom kome i pripada. Samo komšija iz stana 7 još ne zna ko mu je marnuo ključ, a on policajac. I to se sve piše u grupi, i raspreda... Onda slikaju izmete ljubimaca na holu, pa stave u grupu. U maju, za Đurđevdan, sećam se jer sam oko 2 ujutru završila slavski kolač, i taman da legnem, kada krenu neka lupnjava na hodniku. Pogledam kroz špijunku, a ono neko obija stan komšinici pored nas (baka 83 godine). Svi spavaju, ja gledam, gledam, liči mi na njenog sina ovaj što obija. Probudim muža, kažem mislim da sin obija komšinici stan, garant nije joj dobro. Izađe mm i reče komšinicin sin da je pala i polomila kuk, a zaključala se iznutra, ključ u bravi. Znači, mm i njen sin su 2 sata obijali vrata (neka moćna brava), ma ni da maknu. A meni samo stižu poruke u viber grupi - je li, šta se to dešava kod vas na spratu cela zgrada se probudila, a niko ne sme da siđe. Na kraju je komšija sa druge strane bakinog stana, to je ovaj iz stana 7 (policajac), doneo pajser iz kola i razvalio vrata za minut. I tako...