Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 6.1.2018 10:10:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zna li neko priču o Božiću prilagođenu deci? G ima skoro 4 god. Ne umem da mu prilagodim priču.
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 6.1.2018 10:27:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, evo jedna prica za decu. Meni je divna. KLIK
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 24.1.2018 23:00:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Na yt je nekako sve na isti fazon. A pustam pesmice "moje mladosti".Salu u stranu naravno. Sto se edukativnog dela tice bavimo se knjigama. Brojevi,boje,lnjibe sa.prozorcicima,slagalice itd.. Bolja zanimacija za mladju decu od gledanja u elran svakako.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 24.1.2018 23:07:20
|
|
|
|
dddaca
|
Dok su mali jos i nekako mozemo kontrolisati sta gledaju, ali cim ovladaju prsticima po tastaturi, gledaju sta se njima svidja
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:28:17
|
|
|
|
AnaTamara
|
Moja T gleda samo i iskljucivo Prakticnu zenu
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:53:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Makar dok su malo neka slusaju mamu. Joj pa ovi mi hit. Voditeljka ima specificnu boju glasa i generalno sva je blesava,pa shodno tome sigurno privlaci paznju.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:57:11
|
|
|
|
Duškić
|
I ja tako mojoj deci pustam po nesto iz naseg doba. Price i pesmice meni drage.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:57:54
|
|
|
|
dddaca
|
Prakticno, nema sta
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?