BabyG -> RE: Betanija Novi SAd (15.2.2010 20:29:35)
|
IZVORNA PORUKA: Markovicka Nisam imala vezu( mozda sam zato prosla trnje i kamenje), mislila sam tolike zene su se porodile, izigravala hrabrost i prosipala optimizam... Sto se Betanije tice, meni je gori bio predporodjajni nego postporodjajni tretman. Niko te ne gleda, ako te i pogledaju nista ne govore, kao da si nedaj boze u komatoznom stanju, alo ljudi, tu sam, obrati mi se- tako i tako stoje stvari. Ma jok. Kad pitas nesto cudom se cude- Pazi ovo govori!!! No, niko nije bio bezobrazan, niko me nije ponizavao i slicno...ako mogu to da uzmem kao plus[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Nema topline, ohrabrenja, tipa mozes ti to, jos samo malo, budi jaka...Ma samo koja topla rec, ne trazim drzanje za ruku... Posle [porodjaja meni je sve bilo ma boli me uvo za njih...mada sestre na odeljenju uopste nisu bile lose, cesto su dolazile, bile su ljubazne, izlazile u susret...sve su uglavnom jako mlade. Lekari...eh ta lekarska svita. Pripremali su nas za njih kao da kraljevi dolaze...da ste ciste da nije nered na stolu, tasna ispod kreveta..a oni kad se najzad pojave ...hm kao dasak vetra. Sta to bese, jel to bila vizita, ni ne osetis je. Prolete ma za minutu odrade tri zene...znam sigurno imaju neko sesto culo koje im javlja da li je sve ok jer ono videlo nije pregleda... POTPISUJEM! Stvarno ne znam kako je pre porođaja, jer hvala dragom Bogu, nisam imala to iskustvo, ali posle porođaja je baš tako kao što kaže Markovicka. Mada ni tokom porođaja nemam baš neka lepa iskustva.. U suštini, JA SMATRAM da su oni tamo da bi olakšali, pružili pomoć, podršku.. Ali jbg.. Oni izgleda misle da smo mi tamo zbog njih, a ne ONI ZBOG NAS. E da.. Higijena je užasna, pogotovo u kupatilima, al' to zavisi od nas.. A i posteljinu i mogli da se sete da promene..
|
|
|
|