cicko -> RE: Betanija Novi SAd (5.10.2009 15:06:55)
|
abiberon, koliko si trudna- nema ti tickera? I ja sam pocela da odlazim kod njega, ali tek sam jednom bila, sad treba ponovo za nedelju- dve. Zadovoljna si s njim? IZVORNA PORUKA: Biberon Ja vodim trudnocu kod Vejnovića, a i moju kumu i sestru je već dva puta porađao. Za carski rez je ubedljivo najbolji u celoj betaniji, to mi je lično rekla i doktorka Novakov, upravnica cele Betanije, rakla je bukvlno da kada mu asistira na CR nesme da trpne jer će on već završiti. Kod njega je praksa da trudnicama koje vode trudnoću kod njega, naravno privatn, zakazuje porođaj kako god. Išao on prirodno sa ili bez epiduralne, carskim rezom, on se sa tobom dogovori kako je najbolje i šta on preporučuje. Što se cene tiče i ja znam da je bilo oko 500 eura, naravno nezvanično i to samo ako ti baš hoćeš da ti on radi i to ako nemoraš. Ako je CR najbolja opcija i medicinski opravdana ne traži ništa, nego kolko ti hoćeš, možeš daš. Ti naravno nisi obavezna da platiš ništa. I da koliko znam svojim trudnicama ne naplaćuje.
|
|
|
|