Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 29.3.2017 20:59:13
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam skoro negde pročitala da će biti besplatni udžbenici ali da to tek treba da se usvoji,valjda će usvojiti za dve godine ,kada S. podje u 1 razred da ne moram tri kompleta knjiga da kupujem
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 31.3.2017 10:03:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam citala.od.ove godine za trece dete...
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 31.3.2017 10:07:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemojte da me drzite za rec, ali cini mi se da sam na sednici cula da to vazi za decu cije braca i sestre pohadjaju istu skolu. Moram da proverim.
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 1.4.2017 8:31:31
|
|
|
|
branki*
|
da,i nama su rekli da jeste tako javljeno u medijima,ali da skole jos nista zvanicno nisu dobile od ministarstva.nadam se da ce dobiti.
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 1.4.2017 8:52:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Nemojte da me drzite za rec, ali cini mi se da sam na sednici cula da to vazi za decu cije braca i sestre pohadjaju istu skolu. Moram da proverim. Znaci svi u istoj skoli, pa to je ok.
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 1.4.2017 10:31:35
|
|
|
|
vikiveki
|
To je onda odlično...normalno je da će sva deca ići u istu školu.Kad S. krene u 1 razred za dve god. brat će biti 5. a sestra 8. razred...biće to prava vratolomija za mene.Daj Bože samo da se do tada reguliše to za besplatne udžbenike.Mada šta će biti ako jedno dete završi školu
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 1.4.2017 14:00:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha ma.mislim da to nema veze! Pa zavrsio je tu skolu. A postoji li mogucnost nasledjivanja. Ili svake godine menjaju? 😣
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 8.3.2018 5:58:19
|
|
|
|
Dora89
|
Ovo je stvarno odluka na mestu, jedna od retkih dobrih stvari u našoj državi.
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 9.3.2018 16:52:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Da znate da je ovo od sada,od ove godine moguce samo ako prethodna dva deteta idu u osnovnu skolu,srednju skolu ili na fakultet.
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 9.3.2018 17:14:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Svasta. Bas glupo pravilo.
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 7.7.2018 14:09:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dok V stasa za skolu opet ce oni to nesto promeniti kakve smo srece
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 8.7.2018 9:10:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Da znate da je ovo od sada,od ove godine moguce samo ako prethodna dva deteta idu u osnovnu skolu,srednju skolu ili na fakultet. Pa naravno, moraju nesto izmisliti..
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 8.7.2018 14:29:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znamo..pa to je ono kao mi smo vam ucinili al gledamo kako sto manje da vam pomognemo ma fuj.
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 25.2.2019 16:38:23
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li je zaživelo ovo "obećanje" (blesavom radovanje)?
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 25.2.2019 16:48:46
|
|
|
|
bubulence
|
Kod nas da, ali mislim da to zavisi od opstine. Drugarica od starije cerke je dobila besplatne knjige i uzinu (trece dete)
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 25.2.2019 18:11:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne dobija se komplet knjiga,samo neke i to samo ako i prethodna dva deteta idu u skolu,srednju skolu ili na fakultet.
< Poruku je uredio veselica RR -- 25.2.2019 18:12:48 >
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 25.2.2019 19:41:30
|
|
|
|
Sanidej
|
Hvala na info žene 😊
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 22.3.2019 6:41:54
|
|
|
|
mirana1
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Znamo..pa to je ono kao mi smo vam ucinili al gledamo kako sto manje da vam pomognemo ma fuj. Klasika.
|
|
|
|
RE: Besplatni udzbenici za trece dete 21.11.2019 19:20:13
|
|
|
|
mama ivane
|
Dok meni krene trece dete u skolu taj zakon ce da ukinu.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?