Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena u porodilištu 2.4.2019 12:58:49
|
|
|
|
miiilica
|
Hvala na info, samo da nema noću u sobama kakvih gostiju :D za wc znam da nije za pohvalu, ni u frontu ni na drugim mestima ne cvetaju ruže
|
|
|
|
RE: Higijena u porodilištu 2.4.2019 13:35:28
|
|
|
|
Sanidej
|
Toaleti se ciste i dezinfikuju na dnevnom nivou. U sobama je problem sto se ostavlja hrana na stolu, pa moze da privuce nezeljene goste. U principu nista strasno i ok za kraci boravak.
|
|
|
|
RE: Higijena u porodilištu 2.4.2019 13:38:39
|
|
|
|
veselicaa
|
U nasem porodilistu je bila zadovoljavajuca higijena.Ima tople vode,tus kabine su pristojne.
|
|
|
|
RE: Higijena u porodilištu 2.4.2019 13:42:41
|
|
|
|
medamisko
|
Bas tako nigde nema kao kod kuce. A da se odrzava to svalkako. Higijena je obavezna, duso dosta zavisi i od zena sa kojima si u sobi. Ali ti si tu kratko i posle sa svojom bekanom.
|
|
|
|
RE: Higijena u porodilištu 3.4.2019 9:43:26
|
|
|
|
AnaTamara
|
Medamisko, potpuno si u pravu, mnogo zavisi od zena u sobi. Mene su ubacili u sobu gde je bila katastrofa, muka mi je kad pomislim..ali posle par sati su mi prebacili u drugu sobu, sa drugaricom. Inace, porodiliste je pre par godina renovirano, i stvarno odrzavaju higijenu, zenice dolaze vise puta dnevno da ciste. Svaka soba ima svoje kupatilo, sredjeno vrhunski
|
|
RE: Higijena u porodilištu 3.4.2019 10:31:55
|
|
|
|
Sanidej
|
U Frontu sam uvek bila u trokrevetnoj sobi, cimerke ok, ciste i uredne zene.
|
|
|
|
RE: Higijena u porodilištu 3.4.2019 10:37:29
|
|
|
|
vocicana
|
Ja se samo nadovezem na pricu od Milene, kupatilo je bilo lose zbog tus baterje I tih uslova, ali zena ima raznih, tako daje sve to stvar srece mozda malo. Ali tu gde se zivot radja stvarno treba dabude sve perfektno, msm svuda ali tu posebno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?