branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.1.2021 19:56:45)
|
ja sam se toliko smorila i iznervirala i grozno sam,kao krpa iscedjena,niko ni sa kim ne govori i sve je bzv.a,krene bezazleno i onda ispadne haos.za ng promenila posteljinu,ukljucujuci i prekrivace,jer svaka posteljina ima svoj odgovarajuci prekrivac,a svi znaju koji sam zivac za mrlje,prasinu i haos..i..nista..spremamo se kao mm i ja da gledamo neki film,onako komediju,da moze i boka da geda sa nama oko 2 sata i udjem u jednu sobu da uzmem cebence i vidim da je ceo prekrivac umazan od medenog srca i mrve po parketu..ja znam da sam luda i da cete svi pomisliti da sam luda i to jesu samo mrve i fleke i gluposti,ali sam ja tako ishisterisala,tako vikala na sina mog,svasta rekla,boze oprosti,stid me ,mozete da zamislite,a mozda i ne,boka se uvukla u svoju sobu,ne mrda,ja legla pored nje i zakljucala vrata.i zaspala.budim se,mm i on izasli,nema ih 3 sata.dosli..svi napeti,nista ne razgovaramo,b smestili u sobu i on zaspao.muz legao u svoju sobu i kobajagi drema.rec nismo progovorili.okupala cerku i svako je u svojoj sobi.ne znam kakav mi je osecaj..supalj,prazan,bezvezan.
|
|
|
|