Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.5.2020 0:12:20)
|
Po kvm. Ovaj glavni dečko, koga već godinama poznajemo i koji je već nekoliko puta radio kod nas, je super. Odličan majstor, sve vidi, pazi, dečko zna posao i radi ga kako treba. Ali ovi što mu pomažu, tj ovaj jedan... izludeo me. Merdevinama otvara vrata, sve po staklu udara. Po celoj kući je razneo glet, lepak, otaljava posao, ofrlje radi... i onda ovaj glavni ide i ludi, vraća ga da popravi pa na kraju sam uzme i uradi. Onda ovi za oluke, dva brata. Jedan sasvim ok, normalan čovek, drugi drčan, jbt kao da radi za džabe. Neverovatno. A sa druge strane mi smo detaljisti, pedantni i onda nam smeta ako se tako ne radi. Evo primer: jedan oluk ima 4 šrafa, 3 gornja su na istoj strani a donji na suprotnoj. Mislim to je nešto što mm nikad ne bi promaklo, nebitno da li radi za sebe ili za drugog. Takav je i kad fotka, nikad neće klijentu dati fotku kakvu ni sebi ne bi uradio. Neko ne bi ni primetio taj šraf ali mi da 😅 mm me pozvao i pita kakvi su oluci i odmah sam primetila. Kaže samo sam te čekao 😅 I tako... sutra će doći ovaj glavni moler da ponešto doradi i konačno je gotovo. A onda sledi haos u kuhinjama. Tek ću da kukam 😅😅
|
|
|
|