Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 10:13:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Grrrrrrr mrzim windows i njihov upd_ate svaki put mi nešto poremeti
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.12.2019 11:12:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 10:15:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj upd_ate 🙄🙄
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 12:31:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ne znam sta pre 🤔🤔🤔🤔
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 12:34:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, ne trazim vise od normalnog odnosa. Ali roditelji su ovde problem. Samo da vidite te filozofije, a ne zna da se potpise. Anci, samo dok se priviknes. Ali na pocetku uvek bude kosmar.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 12:53:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil, imam 7 chrome accounta u kojima radim - svaki je za poseban projekat i svaki ima svoj mail, wp, website itd. I svaki ima svoju ikonicu tako da i ne čitam šta je šta jer već po ikonici to znam. I ovaj update mi je obrisao ikonice, stavio sliku sa gmail naloga i ne mogu da vratim na stare. I sad me to toliko nervira aaaaa. Plus što mi svaki put poremeti office, obriše skype, ukloni ikonicu neke programe. Dakle mrzim mrzim windows!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.12.2019 12:55:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Fili to za roditelje 😑😑😑
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 21:40:54
|
|
|
|
milicicak
|
Beba ima temp ja sutra moram na posao... I da, radim za Novu godinu, jupiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 21:42:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mili a da vodis dete do lekara, ne mozes?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 21:44:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja sam planirala da predjem na Linux, ali sam odustala. Navika je cudo. Sad sam se toliko odvikla od posla posle ove dve trudnoce da ti ne mogu opisati. Ali razumem o cemu pricas, taman je sve na svom mestu i neko sve poremeti. IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, imam 7 chrome accounta u kojima radim - svaki je za poseban projekat i svaki ima svoj mail, wp, website itd. I svaki ima svoju ikonicu tako da i ne čitam šta je šta jer već po ikonici to znam. I ovaj upd_ate mi je obrisao ikonice, stavio sliku sa gmail naloga i ne mogu da vratim na stare. I sad me to toliko nervira aaaaa. Plus što mi svaki put poremeti office, obriše skype, ukloni ikonicu neke programe. Dakle mrzim mrzim windows!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 21:46:22
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mili, uhhh, najgore je kad su bebe bolesne. Niti znaju da kazu sta oh boli, niti znas na cemu si. Za posao nema pomoci. Ja sam na bolovanju, ali inace uvek se punom parom radi 31.12; 03.01. i 06.01. IZVORNA PORUKA: milicicak Beba ima temp ja sutra moram na posao... I da, radim za Novu godinu, jupiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 21:46:47
|
|
|
|
milicicak
|
Kh, ja mogu da izadjem sa posla kad god mi treba ako nema puno posla, mogu da se javim da radim od kuce ako ne moram da budem fizicki prisutna, ali kad moram da budem fizicki prisutna onda moram i tacka... A kraj godine je uvek ludilo... A mm ce i da ga vodi kod dr i na bolovanje ako bude trebalo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:34:01
|
|
|
|
flamingos
|
Mili,baš mi je žao.Što pre ozdravite❤
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:37:41
|
|
|
|
lesica
|
Mili, drž' te se. Rekoh ja kojoj sinak ulazi u 5. dan sa t preko 39. Da mi nije mame... pa ne znam šta bih. Mrzim ove viruščine, eto.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:38:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj kad vidom temp.39 nije mi dobro... Drzite se zene!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:41:54
|
|
|
|
flamingos
|
Držite se mame,dečica-da što pre ozdravite❤
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:42:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Les, bas dugo to traje, brzo se oporavite. Hvala Bogu pa ima ko da uleti, ne mozes da zamislis kako je tesko kad si skroz solo ( mm i ja).
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:44:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
😠😠😠 ti vise te temperature 😕
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:45:24
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam sad solo sa mamom 😂 Sreća moje jeste zaista što mogu da računam na nju. Ali iskreno i ona mi lagano jede komad po komad jetre (sram me bilo nezahvalne, al bre što se isparanoiše ufff)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:47:27
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja sam sad solo sa mamom 😂 Sreća moje jeste zaista što mogu da računam na nju. Ali iskreno i ona mi lagano jede komad po komad jetre (sram me bilo nezahvalne, al bre što se isparanoiše ufff) Jaoj les, pa u persun, umreh od smeha Ali razumem skroz, ja odem kod mame i tate sa decom kao da mi bude lakse, da malo oni oko dece... i posle dva dana zovem mm i kazem - odmah dodji po nas, ne mogu vise ovobda slusam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:49:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ahahhh, kod mene je isto kao kod Mame Jo. Jedino mi je zakon moja baka od 85 godina. Ona kako cuva Jaksu ne mozete da verujete. IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja sam sad solo sa mamom 😂 Sreća moje jeste zaista što mogu da računam na nju. Ali iskreno i ona mi lagano jede komad po komad jetre (sram me bilo nezahvalne, al bre što se isparanoiše ufff) Jaoj les, pa u persun, umreh od smeha Ali razumem skroz, ja odem kod mame i tate sa decom kao da mi bude lakse, da malo oni oko dece... i posle dva dana zovem mm i kazem - odmah dodji po nas, ne mogu vise ovobda slusam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:51:58
|
|
|
|
lesica
|
E to. Sad počne, pa on opet ima t odvedi ga opet do dr (a taman se vratili) Onda krene da se ljuti što neću da ga mariniram ili što ga puštam da se brčka (kako da ga ne pustim kad se jadan ukiselio od sirćeta, a ona bezuspešno pokušava da sakrije dokaze 😂) I tako... onda poluvređena kreće kući, pa izjutra opet sve ispočetka. Volimo se mi inače beskrajno ❤
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 22:54:43
|
|
|
|
Filadendronka
|
“Marinira” 😂, evo padam u nesvest. Izvini Lesi. Tebi tesko, nama do smeha. IZVORNA PORUKA: lesica RR E to. Sad počne, pa on opet ima t odvedi ga opet do dr (a taman se vratili) Onda krene da se ljuti što neću da ga mariniram ili što ga puštam da se brčka (kako da ga ne pustim kad se jadan ukiselio od sirćeta, a ona bezuspešno pokušava da sakrije dokaze 😂) I tako... onda poluvređena kreće kući, pa izjutra opet sve ispočetka. Volimo se mi inače beskrajno ❤
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 23:00:45
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, Les, sve razumem 😂 meni kad pomenu mariniranje ja odmah po studijama o stetnosti alkohola kao leka za obaranje temp, pa procenti pa redom. A kad mi kazu kako smo mi gajile decu ja izvucem procente smrtnosti i povecanje inteligencije. I zapusim usta do sledeceg puta. Ne bih da te plasim, mini buba je jedne godine u ovo vreme gorela 10 dana, ispod 38 nije padala. Nista joj nije bilo, samo nos i temp. Isli kod dr svaki drugi dan... Drz te se Inace, jedan od mojih zeludacnih cireva nosi ime moje mame 😂
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.12.2019 23:02:42
|
|
|
|
lesica
|
Ma i ja se smejem, naročito kada zavrne nos na moje pitanje : Iiii, jesi li mu oborila T? Frkne uvređeno ,uz gunjđanje: Jeste, sve vi znate sad. Uglavnom, nije meni dosadno. I da, najdraža majčica ❤
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 13.12.2019 1:36:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Boli me okce 😶
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?