dunja RR
|
Fili, šaljem veliki zagrljaj! I ja bih rado na more, i mogla bi bez problema, ali svekar je jako star, zato biram Bosnu, da vidi bebu. Biće mora ... Mi smo hvala Bogu zdravi, i beba i stariji, ali zato .. Toooiko sam umorna. Iako sam na porodiljskom svi nešto traže od mene i više mi je muka od toga. Alo bre! Znam da neke stvari moram jer nema ko, ali brdo nepotrebnih mailova je previše. Moja beba ima pravo da ima mamu i da ima odmornu mamu. I sin takođe, Više se nikom ne javljam. Odradim šta treba hitno, ostalo preskačem. Došli smo do toga da mi klijenti pišu evo npr pre 2 dana u 18.50., citiram - pošalji mi molim te report (potpuno neplaniran, jer sam godišnji izveštaj radila i poslala pre 20 dana) elem pošalji molim te report za jul, izrađen u slici i na engleskom, ujutru šaljem (osoba koja mi šalje ovo je na odmoru). Slično nešto stiglo juče u ponoć. Agencija u petak popodne 6 puta šalje poruku, jel može ovo što pre, čekam, jel može odmah (a ja bez struje, jer i dalje povremeno isključuju zbog veliko kvara ispre naše zgrade). Odradih sve, ali ostalih 356 mailova i poruka na koje zaista ne moram da odgovorim, počinjem da zaobilazim. Niste jedini na svetu, kukajte nekom drugom. Imam pravo, i moja deca i muž imaju pravo da spavam više od 3 sata dnevno, i više me zanimate, jeste čuli. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Htedoh u gomili tema da pisem i nemam snage. Na dve nedelje boginja trogodisnjaka koji mi je ispio poslednji atom snage se upravo nadovezuju boginje kod bebe. Mrtva sam od umora, bez pomoci sa strane, zatvorena i odlepljena. Ana, tvoj komsiluk je pod psihozom, a moj definitivno na nekom okp-u. Budaletina od komsinice, nemam drugi izraz za tu osobu ( inace sam lepo vaspitana i kulturna) namerno baca tonu hleba ispred mog stana i hrani tqko golubove. Ima prostora ceo park na 30m dalje, ali ne. Sve smrdi da odlepis, uzasno je prljavo i fuj!!!
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.8.2019 14:52:23 >