Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 16:53:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Ja ću sad da se složim sa Bubi. Imamo neke poznanike, jako lepo smo se družili. Elem, on je bio : moja J, moja J, to ljubav velika. Tačno sam htela ovog matorog da prebijem. Čovek tu svoju ženu iz usta nije vadio. Da bi se prošvalerao,jer bogomoj on voli obe i tako čitav skandal od te velike ljubavi. Ma fuj. Voli ti mene kad treba, nema potrebe da se naskačemo svaki čas pa nismo klinic zaime svega. Eh, ta ljubav a PMS, sreća pa sam pacifista i tako mantram u sebi kad bih i poštara polomila ko čačkalicu jer mi se učinio neljubazan. To mi je nesto poznato. Imamo takve prijatelje. A onda mm svojih ocima vidi tog prijatelja kako flertuje sa nekom. Izem ti ja tu ljubav.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:11:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad bi poceo ovaj moj da me ljubi i grli non stop odma pomislila da se nesto desava van kuce 😂 Flamingos, 25 GODINA BRAKA!!! Bravo!!! Od rane mladosti ste zajedno?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:14:18
|
|
|
|
kamičak
|
Ovde vise nema negativne energije hehe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:16:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj kum je najbolji otac,muz.cile, mile,pile..sve oko zene,kucr..a iza coska je vara sa njenom koleginicom,najboljom..ne zna tu koga da pljunem,nju ili njega..fuj..i posle sta se promenilo u nasem odnosu..pa ti mufljuzu..eto.istresla sam se😂😂 Mrzim takve muskarce.a sve vise vidim kakvih ima...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:16:03
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kad bi poceo ovaj moj da me ljubi i grli non stop odma pomislila da se nesto desava van kuce 😂 Flamingos, 25 GODINA BRAKA!!! Bravo!!! Od rane mladosti ste zajedno? Hvala Ivanka.Da-ja sam imala 20 a on 22 godine.Srdačan pozdrav
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:16:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ovde vise nema negativne energije hehe Sve pretvorimo u pozitivu! 👌👌👌 Znam da je off, ali moram da znam! Ja flamingos zamisljam kao opasnu crvenokosu ultra mladu mamu, i onda mi kaze da je 25god u braku! Eeeeeej
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:17:04
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moj kum je najbolji otac,muz.cile, mile,pile..sve oko zene,kucr..a iza coska je vara sa njenom koleginicom,najboljom..ne zna tu koga da pljunem,nju ili njega..fuj..i posle sta se promenilo u nasem odnosu..pa ti mufljuzu..eto.istresla sam se😂😂 Mrzim takve muskarce.a sve vise vidim kakvih ima... U pravu si
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:17:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahhaa..ivanka,dobro kazes. Mom je mazikanje uvod, "hoce biti nesto veceras".i uglavnom oboje hrk,hrk.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:19:03
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: kamičak Ovde vise nema negativne energije hehe Sve pretvorimo u pozitivu! 👌👌👌 Znam da je off, ali moram da znam! Ja flamingos zamisljam kao opasnu crvenokosu ultra mladu mamu, i onda mi kaze da je 25god u braku! Eeeeeej Mama jesam,mlada-pa i nisam,a i crnka sam.I nisam opasna,ha,ha
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:24:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I crnke su opasne, znam ih nekoliko! 😊 Koje si godiste? Moje se vidi iz mog nick-a, matora al mlada u dusi 😊 Svake godine iznova i iznova punim 16 ☺️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:27:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I crnke su opasne, znam ih nekoliko! 😊 Koje si godiste? Moje se vidi iz mog nick-a, matora al mlada u dusi 😊 Svake godine iznova i iznova punim 16 ☺️ Farbam se u crno,krenule sede vlasi. ,1973-e gidište sam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:31:05
|
|
|
|
kamičak
|
Ivanka, to je duh, bravo zeno!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:38:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ivanka, to je duh, bravo zeno! Nije važno koliko godina imamo,važno je kako se osećamo.Dete nam je drugi razred Osnovne škole.Vi ste,verovatno,mlade mame,podmladiću se i ja sa vama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:43:47
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: kamičak Ivanka, to je duh, bravo zeno! Nije važno koliko godina imamo,važno je kako se osećamo.Dete nam je drugi razred Osnovne škole.Vi ste,verovatno,mlade mame,podmladiću se i ja sa vama Nego ata
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:54:43
|
|
|
|
nata11
|
Flamingos nismo sve mlade mame. Ja cu imati 43 kada moje dete bude boze zdravlja drugi razred. Ali sta je to. Ja za razliku od Ivanke punim 26 svake godine 🤣 Svake godine nose svoju draz. Ne bih se vracala unazad pa ne znam sta da je... Ne patim za godinama.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 17:54:57
|
|
|
|
kamičak
|
Dobrodosla medj'' omladinke hehe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:09:31
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Dobrodosla medj'''' omladinke hehe Hvala na dobrodišlici,da ste mi žive i zdrave
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:13:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I crnke su opasne, znam ih nekoliko! 😊 Koje si godiste? Moje se vidi iz mog nick-a, matora al mlada u dusi 😊 Svake godine iznova i iznova punim 16 ☺️ Farbam se u crno,krenule sede vlasi. ,1973-e gidište sam Znaci kao moja sestra, a njeno najmladje ima 3 god Ja sam plavusa konacno od pre 5 god, tada sam resila da ne krijem vise svoje plavo ja 😊 Ahhhhh a nekad sam bila vatreni flamingo u kosi... Behu to lepe godine ❤️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:14:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posto je ovo tema za negativnu energiju begajte odatle. Imamo mnogo lepse teme. Kao npr kafanu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:14:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ivanka, to je duh, bravo zeno! Hvala hvala ❤️ Toplo preporucujem ovaj moj duh i stanje mozga😊
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:24:07
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Flamingos nismo sve mlade mame. Ja cu imati 43 kada moje dete bude boze zdravlja drugi razred. Ali sta je to. Ja za razliku od Ivanke punim 26 svake godine 🤣 Svake godine nose svoju draz. Ne bih se vracala unazad pa ne znam sta da je... Ne patim za godinama. Drago mi je da ima i još neka,da kažem tako-mama u zrelijim godinama.Ne bih se ni ja vraćala unazad...Pozdravljam vas sve.Evo sad dođosmo uz škole,večera naša ćerkica pa je vodimo na likovnu koloniju,naš mali umetnik.Nagrađen joj je rad na likovnom konkursu,ministarstvo za rad i bezbednost joj dodelilo zahvalnicu,knjigu,njen crtež je ušao među najboljih 12 u Srbiji-i to za uzrast od prvog do osmog razreda,na zadatu temu:"Meni su moja bezbednost i zdravlje baš važni"odštampan je njen rad na kalendaru koji krasi prostorije ministarstva,kao i učionicu u kojoj je ona,a imamo i mi jedan kalendar,u njenoj sobi(dodata su još 12 crteža koji su ušli u uži izbor,kako bi ih bilo po dva crteža za jedan mesec,prelep kalendar).Skoro joj i u školskom časopisu objavljen crtež.U prvom razredu je isto u časopisu objavljen njen rad i tako.Uči,odličan je đak-nije da se hvalim ali ima sve petice.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:26:35
|
|
|
|
kamičak
|
Samo jednu zamerku imam na post Flamingosa: hvali se jer to jeste za ponos!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:27:35
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I crnke su opasne, znam ih nekoliko! 😊 Koje si godiste? Moje se vidi iz mog nick-a, matora al mlada u dusi 😊 Svake godine iznova i iznova punim 16 ☺️ Farbam se u crno,krenule sede vlasi. ,1973-e gidište sam Znaci kao moja sestra, a njeno najmladje ima 3 god Ja sam plavusa konacno od pre 5 god, tada sam resila da ne krijem vise svoje plavo ja 😊 Ahhhhh a nekad sam bila vatreni flamingo u kosi... Behu to lepe godine ❤️ Super,drago mi ne što sam kao tvoja sestra,pozdrav tebi,njoj,mališanima.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:29:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Samo jednu zamerku imam na post Flamingosa: hvali se jer to jeste za ponos! Hvala kamičak,u pravu si,to jeste za ponos-ponosni smo na našeg anđela.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 15.5.2019 18:31:22
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: kamičak Samo jednu zamerku imam na post Flamingosa: hvali se jer to jeste za ponos! Hvala kamičak,u pravu si,to jeste za ponos-ponosni smo na našeg anđela. Nego da ne bude da se hvalim,svakom je svoje dete najbolje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?