Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:22:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice trenutno sam i ja na S vaspitacice besna. Cele godine kazu sve je uredu. I sad odjednom ti sve u lice istresu. Dete se promenilo. Nece da spava, budi drugu decu i tako.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:30:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, slažem se. Pred drugima nikada ne pričati loše o svom detetu iz baš tog razloga. Sanjice, identična situacija i kod nas. Na kraju se ispostavilo da je dete preraslo grupu i prebacili su ga u stariju. A ja sam besna jer su vaspitačice jako grube prema deci. Ja se kući tako ne ponašam prema niima, ne želim ni da se one tako ponašaju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:41:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, kod nas je druga situacija. S je 2013 godiste, a sa decom je 2015. Zato mi prica bebasto.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:47:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, pa jel postoji neka mogućnost da promenite grupu? G je isto odjednom promenio ponašanje. Vaspitačice to nisu razumele pa su bile baš grube prema njemu. Odkad je promenio grupu ponovo je isto dete.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:48:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, hvala Bogu od septembra vise nije sa mladjima od sebe. Sad se razbolela tako da vise do septembra ne ide.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 20:52:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Super Sanjice.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.6.2017 22:26:32
|
|
|
|
vocicana
|
Danas mi je neki dan, iscasenog tipa, ustala sam na vreme, razvalili su me na poslu od hodanja i guzve, u 8 zvoni telefon, mali ima temperaturu, divota! Zurim kuci, on je opet aspao, daj Brufen, meri temperaturu, izadji u setnju, vracaj se , trci u kuhinju, on naravno nista da jede nece, sve mi je muka sada od razmisljanja i cimanja ceo boziji dan! Boli me zeludac, vise cu da skrenem. E a ovde pozdravljam moju dragu...da znas da sam nasla vreme za sebe i vise ne dozvoljavam da me ista dotaklne, osim malog, ali veecras nisam imala snage da slusam jaukanje vise, jedva sam cekala da legne ukrevet. Umorna sam, umorna, umorna!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.6.2017 16:45:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pokvario se auto... Mogao je sacekati sledeći mesec, makar sina da spremim kako treba za pripreme
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.6.2017 16:47:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pridruzujem se...moj je cele prosle nedelje bio kod mistora..poludela sam, al moramo sve da sredimo pre puta na more
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.6.2017 18:45:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Polomio mi se zub. Pola mi je izvadio zubar, a drugu polovinu možda može da spasi za 150e, a možda ipak ne uspe pa budu bačene pare
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.6.2017 22:57:53
|
|
|
|
Milena18
|
Voci Tako sam se i ja osećala juče, sve mi se skupilo i na kraju se lepo isplakah. Sanjalice, baš bez veze. Danas kod mene uobičajeno - nenajavljeni gosti u vreme kad beba spava I to uvek isti.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.6.2017 0:09:04
|
|
|
|
Mariya
|
Jao, Milena, kako me nerviraju takvi ljudi, a imamo i mi u porodici takve Ja danas nisam za negativu, danas sam skroz u pozitivu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.6.2017 20:36:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dosla sam po T u vrtic. Na vratima sretnem S vaspitacicu. Dobar dan. Pita me vaspitacica sta je sa Sofijom. Nije znala da je bolesna. Bas su se pitali sta je sa njom. Rekoh joj da je taman htela koleginica da je odvoji od druge dece da bi spavala i da ne dira drugu decu. I ona osu paljbu po meni. Kaze kako je S divno dete. Da su im sva deca takva, pevali bi. Ne znam zasto mi preterujemo. Mnogo sam prestroga i bla bla. Prvo oni su napravili problem gde ga nema. Covece, prestroga sam. Na osnovu cega ona to misli. A ja sam joj bas rekla na racun kritike njene koleginice pricala sam sa Sofijom da cuti tokom spavanja.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.6.2017 20:37:00 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.6.2017 20:41:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bre, vise sa vaspitacicama i uciteljicama. Nisi dobar roditelj ako si strog, nisi dobar ako nisi strog... Uf! Sanjice, ne znam sta da ti kažem osim da pokusas da se ne nerviras. Mada znam da je to nemoguće.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.6.2017 20:41:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Sanjči, one su lude!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.6.2017 22:23:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad razumem zasto neki ljudi izbegavaju crkvu i da krste i sebe i svoju decu jer su ovi stvarno ne normalni kad se navade! Posle krstenja vecc drugi put zovu ..danas da dodjem da srede kao neku papirologiju. Kad sam onako vise iznervirana uvijanjem pitala da mi kazu konkretno o cemu se tacno radi... traze pare! Kao da dam svoj doprinos crkvi za 2017 U sta se bre ovo pretvorili...muka mi je!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.6.2017 22:37:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, iskuliraj. To je tvoje slobodna volja da li hoces ili ne da das doprinos. Mene je iznervirala poznanina. Obecala mi je da ce da se raspita posto ide kod ginekologa gde ima dobar dijagnosticar za ultrazvuk dojke. Rekla sam joj pre tri meseca. I rekla je vazi. Danas je pitam. Ona kaze ja sam vec bila i kaze kod koga. Pa, majku mu sto ne javis da znas. Cekam kao ludak. Inace je ovde starosedelac tako da zna. Kaze kako je zaboravila i nismo pricale o tome. Zato kad treba moj muz da im nesto pomogne u stanju su da ga zovu sve dok se ne javi.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.6.2017 22:43:49 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.6.2017 22:50:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znam ali da wme.zovu i da traze....pa ne verujem!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 21.6.2017 10:34:54
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, ljudi su katastrofa ponekada. Tj sve cesce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.7.2017 23:42:03
|
|
|
|
Milena18
|
Ja ne znam šta je sa ovim gradom i vatrometom. Svake druge noći mi dete probudi glupi vatromet koji traje i traje i traje Kao da smo u ratnoj zoni...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.7.2017 16:44:11
|
|
|
|
vocicana
|
Isto cu zakljkuciti Milenice. Uzasno, neprikladno, preglasno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.7.2017 21:45:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vodili smo decu u novi avantura park i sad T preskocila tu jednu prepreku i otisla do mm da mu nesto kaze. Ja joj kazem da se vrati. Pored T je kod te prepreke bila njena drugarica iz vrtica sa njenom mamom. Kaze ona T kad se vratila: ajde T ne varaj. Nemoj da si varalica kao tvoja mama. Tata ti je dobar covek. Ja u soku. Ja je znam. Nekad je radila sa mnom. . Nije mi licilo na salu. Bas sam bila besna i razocarana. Inace, uvek mi je nesto smrdelo kod nje. Ali sam se uvek nekako tesila da me osecaj vara.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.7.2017 21:51:24 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.7.2017 22:11:07
|
|
|
|
Milena18
|
Meni je to prepucavanje preko dece jako ružno. Ako iz nekog razloga misli nešto loše o tebi i pritom baš oseća potrebu da to kaže, trebalo je da to kaže tebi i samo tebi ili da ćuti. I uopšte ne volim da bilo ko deci priča loše o roditeljima, čak ni u šali. Moja sveki tako stalno priča Marti "tata ne može da te gleda, važniji mu je telefon" i slične gluposti. Više puta sam joj rekla da to ne radi, ali ne vredi, izgleda da je to jače od nje.
< Poruku je uredio Milena18 -- 29.7.2017 22:12:30 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.7.2017 22:13:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tacno Milena. Bas je ruzno. Boga mi dugo me je drzala juce nervoza. Danas sam ok. Kaze mi T kad su se danas iz parka vratili da je opet ona bila. Ali mm joj se samo javio i otisao sa decom na drugu stranu. Nisam ja sa njom nikad imala neki sukob. Normalno razgovaramo. Izgleda je ludaca,
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.7.2017 22:14:43 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.7.2017 2:52:13
|
|
|
|
Sarav
|
Sanjice, kakva ludača. Traži kavgu pred decom pitaj boga iz kog razloga. Ne znam baš koliko bih ja izdržala da je ne pitam o čemu se radi. Što volim takve koje se mnogo prave pametne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?