dunja RR
|
Zaboravila sam da kažem, da joj on nijednom nije vratio, i pošto to još traje, rekla sam mu da prijavi vaspitačici (dok je mm par puta predložio da joj vrat, toj maloji). Ali, s obzirom da je nama vaspitačica nekoliko puta rekla već da je on za vreme spavanja, pipnuo, gricnuo (n eudario, nego u igranju, bilo mu dosadno pa budio drugara), red je da i njenim roditeljima prenese da ćerka udara decu. Ako joj on vrati, a duplo je veći, povrediće je i onda će on ispasti kriv, a vaspitačica nema pojma, da ga mala gura mesecima.On svaki dan kada dođe kući, sa suzama u očima kaže, opet me D udarala, a eće da kaže vaspitačici, neće da tužaka. A ni da joj vrati, jer sam mu ja drobila da nikada ne udara prvi (bilo je situacija kada je bio mali, pa sam to sasekla još odavno). IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Jao Olga, ja se zgrazavam kakve su danasnje devojcice u pubertetu. I ne samo u pubertetu! To kreće od vrtića, ja već sada prepoznajem u grupi .. S ima jednu drugaricu ( 4 godine) koja ga udara, gura, duplo je manja od njega. Ali kolovođa, i nagovara svoju ekipu da isto rade. Zašto, zato što je Sava dobar sa J (da ne kažem zaljubljen), znači u njihovu bivše-povremenosadašnju drugaricu J, koja je sada dobra sa S. A kolovođi to smeta. Na jednom rođendanu, gledala sam svojim očima dva sata, svaki put kada je S prošao pored te kolovođe, gurnula ga je. On je meni pričao da se to dešava i u vrtiću, ali sam mislila da izmišlja. Posle mi je bilo žao što nisam verovala, on ume da pravi gluposti ali ne laže, ne zna da laže, il ne voli da laže.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.11.2018 16:46:11 >