Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.6.2018 12:10:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj bree zato su nam i deca sve gora . A sve od ludih roditelja krece. Sta je s ovim narodom ja ne znam. A kad se normalno ponasas onda konstatacine da su deca zapustena jelte nisam im obukla balsku haljinu u setnju il ne trcim za njom sa 8 godina ...ma muka mi je iskreno od takvih roditelja. Po FB koliko volis cve velike majke..povraca mi se!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.6.2018 12:15:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hahaha Bravo Anck .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.6.2018 12:17:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Upravo to!! Stvarno ne znam cemu to, apsolutno mi nije jasno!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.6.2018 12:44:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo je ziva istina, Anck. Ali da ne veruje covek, traumiraju bre decu nije mi za drugo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.6.2018 23:38:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Joj bree zato su nam i deca sve gora . A sve od ludih roditelja krece. Sta je s ovim narodom ja ne znam. A kad se normalno ponasas onda konstatacine da su deca zapustena jelte nisam im obukla u setnju il ne trcim za njom sa 8 godina ...ma muka mi je iskreno od takvih roditelja. Po FB koliko volis cve velike majke..povraca mi se! Jel mi verujes da su me vaspitacice pitale sto nisam Dunju lepse obukla za slikanje pa sta onda reci. Dete sam poslala da se igra i da joj bude udobno. Mene nerviraju mame devojcica koje ih stalno friziraju i lickaji i oblace u haljine non stop. Pa deca treba da se igraju. JEDNOM sam se zeznula i obukla D suknju za neki rodj. Nije mogla da se penje i skace i na kraju sam joj skinula suknji pa je ostala u hulahopkicama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 6:44:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso ne znam otkud pravo vaspitacicama da komentarisu oblacenje dece. Ja se recimo jezim kad vidim devojcice u cipelicama na stiklu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 7:06:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso ne znam otkud pravo vaspitacicama da komentarisu oblacenje dece. Ja se recimo jezim kad vidim devojcice u cipelicama na stiklu. juu male devojcice ili one ipakmalo starij?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 7:10:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa etp vidis da je i ona poremecena. Kod nas deca na slikanne dolaze sasvim normalno, kao svaki drugi dan. Poneka curica haljinu i to je to.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 7:14:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Anck u starom vrticu gde je D isla, mame su donosile preobuku za slikanje. Secam se jednom je bilo bas lose vreme, ja D onako dobrano obukla, a jedna mama je donela da joj presvuku cerkicu u haljinicu bez rukava i sandalice. Poremeceni smo skroz na skroz
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 7:24:43
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso prave stikle za devojcice . I to male devojcice ...od 3 god npr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 7:30:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
juuu...bolesno. E stvarno nemam reci za tako nesto. Ma moja D pozeli da nosi nesto ja je pustim i onda ona sama skapira da joj nije udobno i trazi da se presvuce ili preobuje. Kupili i ona i mm neke fensi papuce, one japanke ili kako vec flip flop za nju, i naravno nece da ih nosi. Da sam ja isla sa njom nikad joj tako nesto ne bih kupila a mm popustio njoj se svidele. Evo uopste ih ne nosi. A tacno sam znala neprakticno je skroz za deciju nogicu nit im je udobno niti mogu da se krecu brzo ma nista. I eto stoje papucice i moramo joj uzeti jos jedne
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 8:21:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemanja nista protiv haljinica, masnica.. Ali imam protiv stikli, uzasno. Kompleksi se leče preko dece i to je postalo normalno,nažalost.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 8:25:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Katastrofa! i stikle, a ovo za oblacenje i slikanje nemam komentar stvarno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 8:27:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivana sto poslto se slazem.. ni ja ne razumem to, u vrtic se ide u necemu udobnom, nikad nisam razumela mame koje decu dovode u onim til suknjicama. Cak su i vaspitacice skrenule paznju jer se u wcu skroz umazu..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 8:30:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima toga svuda...cak i kada odemo u park dodju deca u haljinama i suknjama, pa onda tuzno gledaju kad mama kaze - ne mozes u tome da se spustas na toboganu... Videla sam te stikle, ja sam skontala da je to fora, za lutke, nisam bas mislila da to neko stvarno obuva detetu kad negde ide...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 8:32:18
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso prave stikle za devojcice . I to male devojcice ...od 3 god npr Prave stikle i za bebe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 12:51:27
|
|
|
|
nata11
|
MimaKos bebe ne hodaju i veoma su mi slatke To su kao stiklice za bebe do 5-6 meseci koje su naravno od sundjera. Za fotkanje devojcica preslatke. Ove vec za decu koja hodaju necu da komentarisem, kao ni sminkanje dvojcica sa sve maskarom i karminom.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 13:01:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Ukusi su naravno razliciti, meni su licno sve samo ne slatke.. kao ni mrezaste carape na maloj deci, i generalno mrezastu garderobu, koju sve cesce vidjam na 4, 5 godisnjacima.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 13:39:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Ali te stiklice za bebe obuvaju samo fore radi, zar ne? Kao, eto, za slikanje, i kao, eto, ako vode na neku svecanost pa se beba ,,sredila"... nije mi to nesto sad za osudu. Za sminkanje se slazem u lotpunosti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 14:18:17
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Stikle ne volim ,iako mi je Una 1000x trazila da joj kupim. A karmin stavlja sama, samo karmin i to bolje od mene.😍😄🤣
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 14:22:31
|
|
|
|
MimaKos
|
Mama jo, ne osudjujem nikoga, samo kazem da meni licno nije primereno da beba, cak i iz fazona, nosi stikle, ili dete..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 14:42:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Obuvanje mojih stikli je presmesno ali deci kupovati...no koment. Ja sam mojoj dozvolila vikendom kad nema trening ni nista da nalakira nokte i to samo ako prestane da ih gricka. Prestala ja dozvolila. A ruz za usne opet uzme pa se tracka. Svi smo to radile. Kad se setim onog zelenog karmina sto bude crven kad se namazes uvek se smejem. Mislim da sam ga pojela mami ali sve je to drigacije od stvarnog sredjivanja devojcica. Ovo su decije stvari a sminkanje s namerom da sad idu negde i da budu lepe...ili cak za slikanje mi je fuj
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 14:45:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Ljiso, znas da sad ima takvo rumenilo, zeleno a kad ga namazes postane roze, slatko sam se ismejala :)) ma kakvo sminkanje, iz fazona ima neko labelo i to se kao igra, i neku deciju sminku sa sljokicama kad joj dodju sestre, a za napolje i slikanje, uzas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 14:47:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, svaka ti je zlatna. Sve se slazem sa tobom 100%!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.6.2018 15:01:29
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Evo moja ima puno koferce njenih karmina i uvek joj neko kupi karmin labelo, ima vise sminke od mene. Ne salim se kad kazem da bolje stavlja karmin od mene. Ona je jos sa 2 god to trazila sama. I selfije nadjem njene kod mene u tel.😛 Dok N ne , sve zavisi od deteta. ja nisam osoba koja je svaki dan nasminkana, a kada negde podjem do gr ili onda stavim onaj vishy 89, karmin i maskaru , za slavlja idem na sminkanje.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 24.6.2018 15:06:48 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?