Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 10:48:11
|
|
|
|
marketing RR
|
U svakom trenutku od početka takmičenja možete videti koliko imate bodova KLIK OVDE Pa prema samom redosledu poznato je i koje mesto osvaja koju nagradu
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 11:33:56
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Pa, zaista su lepe nagrade. I nije toliko bitno k'o ce sta da dobije?? Ima zaista dosta nagrada kojE stalno deli RR i sponzori. Toliko.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 11:35:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve je razjasnjeno.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 13:25:09
|
|
|
|
vocicana
|
Drage moje, bas mi je cast sto mi je marketing RR dozvolio da najvrednije forumasice nagradim lepim sitnicama. Samo pisite, kao i uvek do sada sve ce biti korektno odradjeno, nemate potreba da sumnjate. Bodovanje je jasno navedeno, ako uradite ovako bice bodovano ovoliko, ako uradite to bice to. Vazno je da se druzimo i lepo pricamo i savetujemo. Ja vam svima zelim mnogo srece. Potrudila sam se da osmislim nesto sto svakoj zeni treba, da njen poseban kutak ucini jos posebnijim. Sve vas ljubim, pisite ulazimo u zlatne sate, nagrade vas cekaju...
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 14:26:00
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 14:48:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja bih se najradije obradovala Vocinim poklonom. Bas sam skromna. Zar ne?!
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 14:55:07
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja sam to pomislila. Skromnost mi je drugo ime
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:03:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahhah evo i ja sam skromna Evo napokon The End... cestitam svima
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:06:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, pa.valjda do sutra traje.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:08:48
|
|
|
|
mali_mis
|
"Takmičenje traje od 23.2. do 8.3.2017. (zaključno sa 8.3. 15:00:00)"
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:08:50
|
|
|
|
emicaa
|
Sutra do 3 traje
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:12:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Hahhah evo i ja sam skromna Evo napokon The End... cestitam svima Kakav The End?
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:16:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ahahaha eto meni je vec 8 Mart
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 15:20:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volis ti ranije poklone da primas.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 16:27:16
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja bih se najradije obradovala Vocinim poklonom. Bas sam skromna. Zar ne?! takodje
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 16:29:21
|
|
|
|
Maraj
|
Anck pozurila
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 17:52:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vocin poklon najlepsi
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 7.3.2017 18:47:24
|
|
|
|
Maraj
|
Voci nas sve zaintrigirala njenim paketom
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 14:22:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zene a kako se gleda ova lista? Meni gore stoji jedan redni br pored imena a ispod crte drugi crveni. Koji se racuna?
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 14:44:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja nigde ne vidim nikakav redni broj ni crtu. Ovde gde ja gledam si 15-ta .
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 14:59:07
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ispod 100te je crta i broj crvenom bojom sta to znaci?
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 15:01:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, marketing je napisao na ovoj strani, u prvoj poruci link. Klikni na njega i direktno ides na bodove.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 15:01:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Moze biti i da je medju prvima nevidljv neko od administratora ko nema pravo na nagrade. Otud logika da na listi vidis da si mesto ispred, a ispod crte +1
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 15:02:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ispod 100te je crta i broj crvenom bojom sta to znaci? To je tvoj nik i broj mesta na kom si u nagradnoj.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 8.3.2017 15:04:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svima cestitam na igri posebno mojim drugaricama. Znaju one ko su.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?