Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (23.2.2017 17:44:36)
|
Gotov maskenbal, jao kako su bili slatki [sm=smiley1.gif] Ctg je u redu. Odmah sam legla na bok i mališi nisu padali tonovi. Kontrakcije nije zabeležio a ležala sam bar 20 minuta... Odem kod dr, kaže da uradi uz. Sve je u redu, sve mere su ok, odgovaraju 38+4 i 39+3 ali kako god ga meri, uz ga procenjuje na između 4100i 4500,kaže velik je. U plodovoj vodi se vide čestice,nije bistra. Kaže da on ne bi čekao zbog veličine bebe.sve ostalo je ok po njemu. I kaže da to što hoće da uradi nije indukcija već stres test[sm=zmeden.gif] Kaže da će mi priključiti infuziju i čekamo da li će se javiti kontrakcije. I onda prati bebu, ako beba pati tokom kontrakcija šalje me na carski. Ako ne, čekamo da vidimo da li će kontrakcije biti redovne i porođaj krenuti. Ako nakon nekoliko sati ne krene skida me i mogu kući. Tako da sam došla kući,isplakala se jer mi nije svejedno, naravno. Sad se polako mirim sa tim. Inače pritisak mi je bio 140/100, a sad me ništa nije nerviralo[sm=zmeden.gif] rekao da merim pritisak kod kuće i dao mi metildopu. E sad,meni je u 4 bio već 130/90, sad ću da merim i u 6-7, pa da vidim, ne znam da li da je pijem..
|
|
|
|