jance -> RE: Osiguranje kao vid štednje (18.8.2011 13:26:35)
|
to je zivotno osiguranje u pitanju jel tako? pogledaj jos i Uniqua, Delta Generaly,Wiener, a mozda i Dunav osiguranje ako imaju ponude za to sto te zanima.. Grawe nije los kolko ja znam, a svakoga sa kim budes pricala pitaj za to tzv osiguranje kapitala, iliti sta se desava sa tvojim novcem za tih 20god dok ti uplacujes i kako je taj novac osiguran u slucaju da osiguravajuce drustvo iz nekog razloga propadne. ja bi na tvom mestu ako imas vremena, prvo sve ispitala na njihovim sajtovima pa onda popricala sa njihovim agentima... ja sam takva, moram sve dooobro da proucim pre nego sto se u nesto upustim, a ponajvise kad je u pitanju nesto dugorocno. nikako nemoj ici na rekla-kazala varijantu, ljudi smo, cujemo sta hocemo, razumemo kako hocemo, pa to sve moze pogresno da se shvati a posle nema nazad jer ako odustanes jaako rano, onda vecinom gubis ulozeni novac. Agenti su ljudi koji su obiceni da objasne sve sto te zanima, pa ako i nabasas na nekog lika koji to ne zna, trazi drugog, oni moraju da znaju da objasne, ipak se to obavezujes na prakticno celozivotnu obavezu, tu se ne priznaju polovicne i nepotpune informacije. sto se privatnog zdravstvenog osiguranja tice, ja sam se svojevremeno interesovala u delta Generali-ju, tu je varijanta jednokratne uplate za godinu dana, oko 1000eur je u pitanju mislim, al bas puuno privatnih zdravstvenih kuca u Srbiji vec to prihvataju. Da, i mozda nebi bilo lose da proveris, neke banke primaju polisu zivotnog osiguranja kao osiguranje za vece kredite, znam da Intesa prihvata D.Generali polise za kredit pa ti i to ubuduce moze mozda pomoci...
|
|
|
|