vocicana -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (19.12.2016 8:21:36)
|
Vodi dete, sta te briga, zvala si./ I kod nas se ne javljaju, mnogo retko podizu slusalicu[sm=hudicek1.gif], jedno 10 puta zovem da bi dobila samo informaciju da li njegova dr radi. Bas su bezobrazni. Jeste, za tacno 3 meseca pocinjem, otvorila sam zakonsko 17.3 a porodila se 9.4, ali uopste nema veze, idem neki dan, da se malo uhodam sa glupim programima i cudima koja su nam uveli pa uzimam ceo odmor za 2016, da se jos po malo na neke stvari naviknemo, posle smene i tako. Malo se jesam uzelela, ali u principu, kada se cuujem sa par njih, cujem kakve se gluposti desavaju, sta se radi, ne vraca mi se. Uljude je definitivno uslo neko zlo, samozivi, bez manira u snovnoj komunikaciji, samo hvalospevi bez osnova, neka zloba i zavist. A s obzirom da ja sto na um to na drum, niko me zapitkuje mnogo, ne vole da komentarisu i abrovisu u mom prisustvu jer sve prekracujem po kratkom postupku. Pa maj[sm=smiley35.gif] mu jesi li svecu drzao-la svima pa sve znas bolje od tog o kome pricas!!! Osip dobijem od takvih ljudi.
|
|
|
|