Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (16.12.2016 18:58:52)
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja sam Davidu lice pocela mazati kremom za guzu jer je najmasnija a njemu obrazi suvi to je strasno.Pocecu ga mazati i plavom Niveom.Trazila sam u apoteci cortina kremu i nikad culi,cak im i sliku pokazala kako izgleda ali nemaju. Emice, probaj Bepanten,ja se kunem u njega,leči sve probleme sa kožom. Dan mame! Ja leškarim, H se nedavno probudila, sad bi trebalo krenuti sa pravljenjem čestitki ali me tako mrzi... Milena,prijavila sam se. Ali od 3 kolača samo jedna vrsta je stvarno za medalju,a druge dve i nisu nešto,čak je i L rekla da joj se ne sviđaju [sm=smiley36.gif] Jess biće tako još neko vreme ali kad porastu biće ti super! Jao,moje devojčice se isto puno svađaju. U 90%slučajeva je L ona koja čačka H,otima joj igračke ili iz čista mira je udari,štipne, počupa. A L je jaka,koščata, a H mala i krhka,tako da jadna odzvanja kad je L udari. Ali znaju da se igraju zajedno,tad su tako slatke, kažem mm kako su divne,zašto uvek nisu takve,za poželeti. Jao,žene,ne znam više šta da radim sa sobom, poludeću više od ove prehlade [sm=hudicek1.gif] nos mi je zapušen konstantno 8 dana, danas sam završila sa sirupom expulmo i nije mi pomogao,kašljem i dalje. Ujutro i uveče iskašljavam a preko dana suvo,pa ne znam ni koji sirup da uzmem. Za kombinovani kašalj[sm=zmeden.gif] imam kući Broncamil pa sam mislila da sa njim nastavim.
|
|
|
|