Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (5.12.2016 0:44:33)
|
Veče mame! Baš ste se raspisale! Moji odavno spavaju,devojčice su zaspale u roku od pola minuta kako su spustile glavice! A ja ležim i crkavam, stavila sam kapi za nos pa čekam da se otpuši, sisam Rennie pa čekam da počne da deluje,da mi malo ublaži mučninu i bol u želucu,a tako mi se spava već... H mi slini kao iz česme, kašlje ali mi se čini da nije iz pluća nego je od slina. Vodim je sutra kod dr da je vidi. Pre 2 nedelje smo prestali sa pancefom, nije nam trebala ova prehlada. IZVORNA PORUKA: jess021 Maraj, i Lenka se budi nocu i jos bude budna 2-3 h, onda odvali ujutro do 10h. Ne znam kako to da prevazidjemo. Ne znam ni ja! Moja H isto to radi,ona je obično budna između 5 i 6, pola sata manje-više. O to radi već ihaj, ima više od godinu dana. Do nedavno je samo ležala tako budna,ali sad je počela da nas doziva,nabraja,sedne u krevecu pa priča nešto[sm=smiley29.gif] Ja glasam za lego kockice (za malu decu duplo) ali pošto ih u pertiniju nema,uzmi kockice, mislim da su one najpraktičnije,moja L se i sad sa 5 godina igra i dalje sa kockama.
|
|
|
|