serpica -> Besezitis ( reakcija na BSG vakcinu ) (30.11.2016 12:55:10)
|
Trazila sam ovu ili slicnu temu nisam uspela da nadjem,da ne zatrpavam druge teme,otvorila sam ovde.. Treba mi pomoc,iskustvo neke mame,bilo sta.. Ako se secate letos sam pisala o upali limfne zlezde ispod levoh pazuha kod Manje.. na dve kontrole receno nam je da ce se povuci samo od sebe,ali nije,naprotiv ostalo je isto i pocelo da menja boju. Juce smo opet bili kod hematologa,potvrdjeno je da je besezitis,jaca reakcija na bsg vakcinu ali nas je poslala kod hirurga. Hirurg kaze da smo trebali da idemo jos odamh kod nje jer to nije posao za hematologa. Nece da se povuce samo od sebe i svakako ce trebati jedna od dve intervencije. Dobili smo Panklav ab na 12h i obologe od rivanola do petka,u nadi da ce ta zlezda/grudvica da omeksa i da ce biti potrebno samo ambulantno da se malo recne uz lokalnu anesteziju,da oni to ociste,previju i idemo kuci. U slucaju da ne omeksa do petka,tj da ne bude bilo kakve promene ceka nas operacija u opstoj anesteziji da izvade celo to tkivo,koje na oko izgleda velicine graska ali kad je hirurg napipala dobro to ispada kao veci orah.[sm=smiley13.gif] Obzirom da je Manja pila hemomicin pre par meseci iz drugog razloga i nije se povuklo to ne verujem ni da ce sada,ne veruje ni hirurg ali da opet probamo prvo tako...mnogo se brinem u oba slucaja.. Ako neko ima iskustva sa ovom intervencijom molim za savet.. hvala [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|