Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 7.4.2017 22:36:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 7.4.2017 22:38:39
|
|
|
|
vocicana
|
Anci, carice! Sada sam procitala. DIvne ste sve bre!!!!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 8.4.2017 11:54:33
|
|
|
|
krin 40
|
Ana divno.,sama sam pa imam vremena,sada ću sve da iščitam😃Ovo definitivno nije za trudnice na polovini osmog meseca pod udarom hormona .Suze mi oči i kada je happy i kada ima tužnih elemenata.❤Svoje tri ću napisati kada se porodim i reset__ujem jer bojim da bi to sada bila čista patetika
< Poruku je uredio krin 40 -- 8.4.2017 11:59:07 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 8.4.2017 12:45:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana divno i meni je ovaj treci porodjaj prelepo iskustvo
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 8.4.2017 13:55:05
|
|
|
|
degu
|
Ana porodjaj kao iz snova Ivana hvala Bogu da se sve zavrsilo kako treba. Ja svoju drugu pricu nikako da napisem i nemam bas neku zelju, ali necu ostati duzna, to je sigurno.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 8.4.2017 14:28:28
|
|
|
|
eca89
|
Anci, divno ! Zlatka95, uh što se ispakah. Nadam se samo da ćete biti dobro, sve najbolje!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 8.4.2017 14:47:47
|
|
|
|
Duškić
|
Kakve price , drage!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 23.6.2017 23:33:24
|
|
|
|
degu
|
Konacno sam poslala svoju drugu kilometarsku pricu
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.6.2017 12:50:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo, degu Ja jos nikako svoju drugu, ccc.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.6.2017 13:36:36
|
|
|
|
vocicana
|
Ivka da se provrednis, da sednes i napises nam kakva je bila Andrea.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 26.6.2017 21:42:16
|
|
|
|
degu
|
Objavljena je Klik
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 27.6.2017 10:06:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu, rasplakah se ❤❤❤
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 27.6.2017 21:27:47
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 27.6.2017 22:51:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, divna ženo i majko Sva sam pretrnula dok sam čitala ...
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.6.2017 10:52:13
|
|
|
|
degu
|
Ljubim vas! Ja sam mislila da sam potisnula to, ali sve sam opet prozivela dok sam pisala, nisam mogla posle da spavam, ali vreme je bilo da izbacim to iz sebe. Svasta je tu jos moglo da se napise, ali je i ovako predugacka, al ne mogu da verujem da sam na isti nacin zapocela i 1.i 2.porodjajnu pricu
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.6.2017 15:52:35
|
|
|
|
emicaa
|
Degu draga ja se isplakah,sta sve zena podnese.Grlim te hrabra moja
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.6.2017 15:55:33
|
|
|
|
eca89
|
Degu, draga svaka ti cast. Isplakah se!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.6.2017 16:02:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Degu heroj.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.6.2017 16:03:23
|
|
|
|
degu
|
Joj zene nemojte da placete
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 23.10.2017 22:49:30
|
|
|
|
Dragce86
|
Svaka porodjajna prica me podseti na moje prezivljene porodjajne muke...uh :D
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 23.10.2017 23:27:16
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Citajuci lepa iskustva sa porodjaja dobijem snagu da uopste i pomislim na drugo dete.
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.10.2017 8:44:15
|
|
|
|
Duškić
|
Nevena sve porodjajne muke i sve nadjaca ljubav prema tom malom najdivnijem stvorenju. Nista nije tako jako !!!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.10.2017 9:18:57
|
|
|
|
isidora88
|
Nevena meni jenprvo porodjaj bio grozan, nisam zelela vise dece, medjitim drugi porodjaj savrsen iako indukovan, kratko je trajao i bol sam osecala mozda 10-ak minuta za razliku od prvog porodjaja gde me je bolelo 10 sata, jer nije bilo anestezije. Samo napred, sto vise bebica da bude
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.10.2017 9:22:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni moj porodjaj nije bio tezak zbog mene.Manje vise sto su mene namucili,ali me dusa i dan danas boli jer sam svesta da A ne bi bio danas ovde da nisam na vreme videla neke stvari. Dva puta mu se srce stalo,slomili su mu kljucnu kost,istumbali ga... Bas ruzno i tesko iskustvo
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 24.10.2017 11:20:25
|
|
|
|
Sarav
|
Sinoć sam čitala nekoliko porođajnih priča unazad i baš su emotivne. Nema ničeg lepšeg od rađanja novog života. ❤️ Što bi rekla Eugenija - žena je stena!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?