Torbica -> RE: Rubrika "Porođajne priče" (18.2.2015 22:18:34)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sta se desilo torbice?[sm=smiley13.gif] Prenela, legla na patologiju trudnoce, ujutro imala zakazanu indukciju. Krenulo samo oko 23, uredno se prijavila, Visnjevac me pogledao oko pola dva i rekao neces ti skoro, 2 prsta....... Izostali naponi, otvorila se preko noci, niko me nije pregledao niti prosekao vodenjak, poremetio se mehanizam porodjaja. Na silu spustali bebu i zaglavila se trecina glavice. Mene izubijali, cele beonjace su mi bile crvene bukvalno.. Kad su videli da sve stoji nekih sat vremena na tvrdom stolu i pored sve sile, uspanicili se i vikali nacelnika koji me porodio u letu u roku od minut, vakumom. Ni meni ni bebi nista, ona aspirirala ali se to povuklo. Bile smo 8 dana jer je bila na antibioticima preventivno, izasli iz porodilista sa vecom porodjajnom masom nego na rodjenju... A ja sve kao, pa koleginica sam, idem regularno.... Privatno vodila trudnocu ali nisam uhvatila vezu za porodjaj. Naredna dva porodjaja, isti taj nacelnik, ali sve na vreme odradjeno, prosekao vodenjak na 4 prsta, oba puta bez epija, lepi prirodni porodjaji...
|
|
|
|