Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 19:43:20
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi rasplaka me bre...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 20:07:10
|
|
|
|
bubulence
|
pa kada ste mi sve trudne i razdrazljive...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 20:50:08
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa kada ste mi sve trudne i razdrazljive... Ja placem i kad nisam trudna samo da znas a niko mi ne veruje,skoro mi je drugarica rekla ovako : "pokazi bre te emocije,pokazi da ti je stalo i kad si zadnji put plakala,verovatno sa 5god jos" Zao mi je sto ja ne mogu da napisem svoju porodjajnu pricu jer u sustini sem ogromne brige koju sam imala dok ih nisam videla nemam sta da napisem.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 21:02:42
|
|
|
|
emicaa
|
Opet plačem,a mislila sam da me posle Dunjine priče druga neće tako lako rasplakati
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 21:04:06
|
|
|
|
vonavoj
|
rasplaka me! i svaka cast za bezbolan porodjaj ,bez kontrakcija
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 21:06:13
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi, slicna sam. devica, pred drugima kamen a u dusi meksa ne mogu biti. placem bar jednom dnevno... sada sam na primer pod utiskom price iz porodilista, nisam srela zenu ali S mi pricale cimerke. porodila se, dobila predivnu devojcicu a ne zeli je. nije htela da je nosi, doji itd... i onda kada gledam ovo moje malo lepo stvorenje ne mogu da verujem da ima onih koji ne zele da maze, ljube, doje, da uzivaju u detetu.... toliko ljudi bi zelelo dete i bili predivni roditelji a ne mogu, a eto neko dobije dete iako ga ne zeli...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 13.2.2015 7:43:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Bubi, juce uvece sam sa telefona citala, sad sam opet dosla da citam, predivna prica
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 13.2.2015 12:48:07
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 13.2.2015 12:57:20
|
|
|
|
branki*
|
jooj,bubi,ja tek sad usla u ovu temu i procitala tvoju pricu..divna je ,bas divno
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 16:14:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni suze idu, Wiiiiiv, predivno! --- U tom trenutku gubim vazduh, i čujem kako mi govore "Još samo malo, potrudi se da ne izgubiš vazduh".. Zatim sledi jedan rvački potez i onda sekunda tišine...pa smeh..eto je glavica...Čekam te, tu si, tako blizu.. Pročitaj celu priču naše Wivern OVDE
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.2.2015 16:15:25 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 16:28:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv tako si lepo napisala da si me rasplakala.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 17:20:25
|
|
|
|
Torbica
|
Jooooj zeneee, placem.. Dunja, sta da ti kazem , delimicno te razumem, moj prvi porodjaj je bio komplikovan, razdvojenost od bebe i sve to....Ja ni ne mogu to da napisem, ne mogu... Proslo je skoro 7 godina i jos uvek mi je sve to jako strasno.. Vreme kod mene ne cini svoje, ne zaboravljam nista... Bubulence, predivno! Wiv takodje! Mada, decake sam jako lepo rodila, prelepi porodjaji, zaista. Ali ne mogu nju da preskocim. Mozda jednom stisnem petlju.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 20:12:26
|
|
|
|
jovicaa
|
sta se desilo torbice?
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 20:28:34
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, draga, divna priča. A umrla sam od smeha za meso. Kakvi ste vi kraljevi!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 20:30:11
|
|
|
|
jovicaa
|
divne su price, sad samo procitala poslednje tri... svaka cast zene
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 20:31:39
|
|
|
|
eca89
|
Wiv, bubi predivne price !
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 20:35:19
|
|
|
|
Didy
|
Wiw, tako si nam uverljivo dočarala svoj porođaj. Tako je emotivna priča!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 22:18:34
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sta se desilo torbice? Prenela, legla na patologiju trudnoce, ujutro imala zakazanu indukciju. Krenulo samo oko 23, uredno se prijavila, Visnjevac me pogledao oko pola dva i rekao neces ti skoro, 2 prsta....... Izostali naponi, otvorila se preko noci, niko me nije pregledao niti prosekao vodenjak, poremetio se mehanizam porodjaja. Na silu spustali bebu i zaglavila se trecina glavice. Mene izubijali, cele beonjace su mi bile crvene bukvalno.. Kad su videli da sve stoji nekih sat vremena na tvrdom stolu i pored sve sile, uspanicili se i vikali nacelnika koji me porodio u letu u roku od minut, vakumom. Ni meni ni bebi nista, ona aspirirala ali se to povuklo. Bile smo 8 dana jer je bila na antibioticima preventivno, izasli iz porodilista sa vecom porodjajnom masom nego na rodjenju... A ja sve kao, pa koleginica sam, idem regularno.... Privatno vodila trudnocu ali nisam uhvatila vezu za porodjaj. Naredna dva porodjaja, isti taj nacelnik, ali sve na vreme odradjeno, prosekao vodenjak na 4 prsta, oba puta bez epija, lepi prirodni porodjaji...
< Poruku je uredio Torbica -- 18.2.2015 22:20:41 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 18.2.2015 22:22:55
|
|
|
|
wivern
|
Uf Torbi baš je porođaj da ga odmah zaboraviš Hvala ženskaći.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 6:58:08
|
|
|
|
branki*
|
wiv i ja placem,diiivno. torbi
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 7:31:59
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv prelepa prica najezila sam se torbi
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 8:21:06
|
|
|
|
serpica
|
Wiv ja tek sad procitah
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 9:50:37
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,divna prica! Nikako da se nakanim i napisem,mada nemam dara za pisanje i sve je islo brzo!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 17:27:27
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, divnoooo!!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.2.2015 17:31:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Bubi, draga, divna priča. A umrla sam od smeha za meso. Kakvi ste vi kraljevi! Wiv divno
< Poruku je uredio bubulence -- 19.2.2015 17:32:34 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?