Modessty -> RE: Nova rubrika "Porođajne priče" (18.11.2009 0:10:33)
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: Modessty Nije me strah samog porodjaja i bola koji uz to ide. To je zaista pravi stav, Mod. Znaš, treba zaista imati u vidu ZAŠTO to boli. Kontrakcije bole samo zato, što se tada porođajni kanal širi, da bi beba mogla da prođe. Žene, radujte se što boli pa se nešto širi, a ne što ne boli, pa porođaj stoji. Verujte mi na reč! ... sve to prođe u jednom danu. Samo jedan dan stisneš zube, od svih dana koje imaš u životu. Niko ne voli da ga nešto boli. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ali se izdrži čak i onda kad se mučiš za džabe, ko ja pre nekoliko godina. Meni je bol bila nenormalno jaka, ali je trajalao kratko jer je bila samo 4 meseca stara trudnoća. Kad ideš na porodjaj rekla bih da je sve drugačije. Jeste frka, jeste strah da sve bude sa bebom kako treba, al bar znaš za šta se mučiš. Samo kad bi mm mogo da bude pored mene! Onda bi možda bila mirnija jer znam da je tu neko ko neće dozvoliti da se nešto loše desi bebi i meni. Ali ako ne može...paaa onda ću i to nekako preživeti sama!
|
|
|
|