choopa choops -> RE: Stiže štene! (7.12.2016 14:27:13)
|
EJ...Meni kažu da kao ne treba, jer višak kalcijuma ože da napravi više štete nego koristi?! Kao daje se ko daje kuvanu hranu ili loše granule, ali da u ostalim slučajevima ne treba...nemam pojma, ja cu mu davat jos malo necu redvno, nego onako ponekad. Inače sutra ću da mu dam tabletu za parazite, a u ponedeljak ću da ga vodim na vakcinu. Ne cekam tacno dva mjeseca, jer nam je slava, pa hocu par dana ranije da sam mirna. Sto se tice piskenja, kakanja...kaki na novini i napolju, a popiski se cesto na parketu, a na novini nekoliko puta. Kažem poremetilo nas je to što sam morala da odem u najkritičnijem momentu, ali šta je tu je. Za granule sam se raspitala i uzecu ove ND slededeci put, nabavice m u pet shopu za stence, jer inace imaju samo Adult. On je sada preko dana skoro stalno napolje, sunča se i uživa, a predvece udje u kucu. Mada bojim se da ce da ude problem da se navikne vani, naročito kad počnu kiše (i grmljavine) [sm=smiley13.gif] Počinje da grize pomalo, ja ga odvikavam, ali sin se stano sa njim igra i onda ovaaj se kao bori. Tako da izleda idemo jedan korak naprijed, jedan nazad...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|