Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 10.11.2012 22:10:49
|
|
|
|
MicinaMama
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Mlada mama cekaj jos malo...Dok ne prestane krvarenje... A verujem da ti je bas frka... Mi nismo 30 dana,i nisam vise mogla da izdrzim...I nije ni bolelo,ni nista... a iz bolnice sam stigla napaljena na mm... bas mi je falilo... haha joj dobra si. Ja drage moje nisam jos isla na prvi pregled,prvo mi je gin bila na bolovanj,onda nema do daljnjeg slobodan randevu.Moracu kod pvt doktora...ali posle menstruacije.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 14.11.2012 20:32:43
|
|
|
|
zoća
|
a trebala sam da počnem
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:00:19
|
|
|
|
nina26
|
Evo i ja da postavim pitanje u ovoj temi Za 3 dana ce biti mesec dana od kako sam se porodila carskim....rana me ne boli, konci su ispali, bila sam na kontroli, dr rekao mm posto ga je on pitao kada mozemo, kaze cim popijem antibiotike za nekih desetak dana....ali ja jos imam blago krvarenje??? Vidim da se preporucuje po prestanku istog sto je i normalno, nego mene zanima, da li vazi isto pravilo od 4o dana i za carski ili ne???
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:20:03
|
|
|
|
Sanchy
|
Nina moj dr je meni tek posle tri meseca dozvolio odnose,,mi smo jednom probali kad mi je stalo krvarenje dakle posle nekih mesec dana i nije islo,peklo me je,suva ,bas bzv...e e posle isteka tri meseca vec druga prica...a inace nikako dok ti traje krvarenje jer je prohodan put bakterijama itd a to ti ne treba....
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:23:13
|
|
|
|
jovicaa
|
za carski ne znam.. ali mm i ja smo posle prvog porodjaja par dana pre navrsenih 6 nedelja... ali ovaj put sam vec sad napaljena... mada naravno necemo mi skoro, ali prosli put nisam ovako rano imala zelju.. da svakako treba sacekati da stane krvarenje.. pa ja mislim da je isto i posle carskog sest nedelja kao i posle obicnog.
< Poruku je uredio jovicaa -- 17.11.2012 19:25:13 >
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:40:19
|
|
|
|
nina26
|
pa meni se ni ne zuri, ali zato mm tako cu i uraditi,sacekacu malo duze,a imam i neko peckanje dole... vidi se ko posecuje temu, sveze mame
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:41:42
|
|
|
|
anajid
|
Uh mene sad vise brine kontarcepcija.Nemogu se opusiti dok sene prikljucam dole Ne znam za carski.Meni za par dana 6 punih nedelja da sam se porodila,krvarenje stalo,sve zaraslo,ali nekako jos nisam spremna za taj poduhvat.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2012 19:42:36
|
|
|
|
anajid
|
vidi se ko posecuje temu, sveze mame Vidi ti nas,pozaboravljale sta je sex.O jesmo se uspalile,napal'le
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 18.11.2012 11:40:48
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: anajid Vidi ti nas,pozaboravljale sta je sex.O jesmo se uspalile,napal'le mame bludnice
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.11.2012 9:52:24
|
|
|
|
mlada_mama
|
ahahaha, vidi naaaas, sve trecaci do skoro ovde se sve poremetilo ja ne znam koliko cu jos moci izdrzati, kad spomenem mm sex, on gleda u mene ko blesav, kaze da sam poludila, pita me sto prije nisam bila takva stalno mu govorim da sam se ponovo zaljubila u njega , kako je zgodan pukli me hormoni
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.12.2012 9:27:22
|
|
|
|
mlada_mama
|
Samo da prijavim palo keksanje, i bilo je
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.12.2012 21:25:55
|
|
|
|
mamaneca
|
Uhhhh ...mlada mama...zavidim ti....ja sam sad ko iz one fore ˝al sam se napalila bas sam se napalila˝...ako ovako nastavi moracu muza da iselim iz kreveta....bojim se napscu ga u snu! Ko ce iscekati prvu kontrolu tek krajem meseca a zadnji keks bio u martu !!!!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.12.2012 21:35:03
|
|
|
|
MajaMV
|
A uuuuu mamaneco kod tebe teska susa:-) E ja nisam skoro dva meseca posle porodjaja mogla da imam odnose, valjda je carski odradio svoje pa mi bas nikako nije bilo do keksanja:-)
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.12.2012 21:59:51
|
|
|
|
mamaneca
|
Ma teska susa....zezam muza meni zarasla!!!Bice kao prvi put!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.12.2012 22:24:59
|
|
|
|
MajaMV
|
Znaci bices kao san svakog muskarca:-)
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 16.12.2012 21:36:05
|
|
|
|
mamaneca
|
Ahahahaaa...nego kako.... ....
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 16.12.2012 21:39:09
|
|
|
|
MarijaBg
|
Mamaneco, nije ti lako, cim obilazis ovu temu Jos malo izdrzi
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.12.2012 11:52:58
|
|
|
|
mlada_mama
|
mamaneco i ja sam bila takva poslije porodjaja,jedva sam se suzdrzala dok sve ne prodje, a prvu kontrolu jos nisam ni obavila, jer je guzva pa idem tek 11.1.
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.12.2012 18:59:09
|
|
|
|
jovicaa
|
ja se nesto ne usudjujem ovog puta iako sam posle prve trudnoce u ovo vreme vec imala seks.. pravo da vam kazem tako sam umorna uvece, da mi nije do zivota, a ne do seksa
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.12.2012 21:21:04
|
|
|
|
mamaneca
|
Marija gde lako zenoooo.... ...jos malo pa sastavih godinu dana bez keksa...zeza me mm volim keks i rado ga se secamo! Mlada mama i ja ako izdrzim do kontrole bice super !
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 18.12.2012 18:41:48
|
|
|
|
jovicaa
|
joj i meni je kao i kod anajid najvise frka kontracepcija.. ne bih bas kondom, a ne stitim se ni na jedan drugi nacin, pa mi najvise zbog toga jos uvek nije do seksa.. da li ste vec pocele da koristite kontracepciju?
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 18.12.2012 21:22:34
|
|
|
|
adulence
|
ehhhh zene evo i mene na ovoj temi,nisam verovala da cu se brzo pridruziti ovoj temi,jer u tudnoci nisam uopste imala zelju za keksom,a sada uhhhhh....ali nema jos kontrola tek za 4 nedelje,sto rece mamaneca cini mi se izbaacicu mm iz kreveta...
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.12.2012 11:03:41
|
|
|
|
jovicaa
|
jesi secena adulence?
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.12.2012 11:13:44
|
|
|
|
cockic
|
ja izgleda nisam neki primer ja sam prve preglede imala tek posle nekih 6-7 meseci od porodjaja oba pyta a keks posle 40 dana to jest cim stany lohije.i dao bog sve mi je ok sa sam tek zavrsila pve testove pre par nedelja i ok sy.a posle 6 meseci je bio samo vaginalni pregled bez kolposkopije i briseva.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.12.2012 11:15:58
|
|
|
|
cockic
|
testovi sy brisevi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?