Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski sastanci i individualni razgo... 21.10.2021 7:54:02
|
|
|
|
Peace*
|
Da, da, porastao. Čovek veoma čudnih interesovanja za njegove godine (istorija, izbori u Americi, berzansko poslovanje). Moje visine. Čudan trip - napravih čoveka. Sorry za off - glupo mi bilo da ne odgovorim.
< Poruku je uredio Peace* -- 21.10.2021 7:55:04 >
|
|
RE: Roditeljski sastanci i individualni razgo... 21.10.2021 9:45:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Definitivno nam treba tema "Moje dete je poraslo, nije vise beba" 😊
|
|
|
|
RE: Roditeljski sastanci i individualni razgo... 21.10.2021 10:06:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Anči, a jel glupo da sada već idem, ili da još sačekam? Razmišljam ako nešto ne štima da reagujem na vreme, a onda razmišljam da bi nam možda već rekla da nešto ne štima? Neka deca idu na dopunsku, roditeljima je javljeno, neki su dobili opomene zbog kašnjenja (recimo S brat od tetke (dalje) koji sasvim slučajno sedi ispred S )... Prvo, mislim da se previse opterecujes 😁. Ako imas potrebu da cujes nesto idi slobodno. Ja idem u svakom polugodistu, planiram sledece nedelje da idem kod obe cerke na individualne razgovore. Iako nema nekih posebnih problema, obe su dobre, vredne i poslusne u skoli, ali prosto hoću da cujem sve to. Obe uciteljice su nam u komsiluku, cesto se srecemo i uvek bar u prolazu dobace da su dobre, da nema problema itd... Ali moja duznost kao roditelja je da se zanimam kakva su mi deca u skoli, da li treba na nesto da obratimo paznju...
|
|
|
|
RE: Roditeljski sastanci i individualni razgo... 21.10.2021 10:08:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam, znači u E dnevniku bi trebali da budu i neki komentari, ajd onda valjda će mi danas dati šifru pa da vidim:) Kod nas nema komentara,samo ocene i obrazlozenje, izostanci...
|
|
|
|
RE: Roditeljski sastanci i individualni razgo... 21.10.2021 12:34:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja, slazem se sa Bubi. Opusti se malo. To ti kazemo mi sa skolskim stazom iza sebe 😊Ja planiram da odem kod razredne na razgovor kad budem mogla. Poceli su Ivu da upisuju za neka silna takmicenja i ona vec pocinje da tripuje i da panici. Previse je to za nju. A i njoj sam rekla da slobodno odbije takmicenja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?