RE: Razgovori mama 11/16 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 11:33:54)

Jesmo, Emice tacno prosle godine u novembru, samo sreca nema temper., ponasa se kao da nista nije, bar zasad!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 11:35:00)

Dobar dan mame.
Pricate o losem spavanju, i budjenju SAMO 2-3 PUTA!!! Sta ja da kažem. I dalje se bude milion puta. Kad se desi da se probude 2-3 puta to mi je pesma, praznik! Valjda sam vec i navikla na nespavanje.
Beke su mi zaspale, ja sredjujem garderobere danas. Kihinju sam sredila jutros cakum pakum.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 11:45:48)

jao,bzv,ali kad je tako,onda bolje,da se zarazi malecka.bolje,nego posle da se maltretiraju i sa tim.
da nam brzo ozdravi anastasija[sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 12:28:10)

Eco, bas mi je zao sto se razbolela.
Serpice, dugo je sisala. Ja sam bila srecna sto smo i pet meseci.

vocicana -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 12:45:02)

Eco brzo ozdravite.
Jao Serpi, pametne li nase dece.Ljubi tu dudanu slatku.
Namesila sam kiflice sa pica punjenjem, da ne kazem sada nesto vulgarno, ali vise sudoperi ne prilazim! MUka mi je od pranja!!!![sm=zz_eek2.png][sm=zz_confused.png]

jess021 -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 16:27:51)

Mamike, evo i mene. Mi se polako uhodavamo, Mila uglavnom siki, a Lenka je sa tatom, tetkom, babom. Najteze mi je sto ne mogu da provodim vreme sa njom pa cesto placemo sve tri. Mm ce poludeti od mene i mog plakanja.
Sve sam vas citala.
Eco, Lenka je imala letos taj Brnu virus. Grozno izgleda, ali nije opasan, nista nismo pili sem Apis Gola spreja za grlo zbog afte.

Serpi, super za dojenje.
Ljubim vas sve!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 17:13:50)

Jess, bas sam danas mislila na vas [sm=smiley31.gif] razumem te za plakanje...
Ljubi i malu i veliku bebu.

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 17:29:05)

Dan mame!!
Bili su nam baba i deda i sestra na ručku. Najeli smo se kao [sm=smiley30.gif] supa, roštilj, salate, danas smo probali turšiju što sam pravila pre 3 nedelje, ekstra je, a prvi put sam pravila!! Sad ležimo, mm drema, H spava, L skače, puna je energije, smazala je celo parče onog čizkejka što sam pekla juče, to je meni najveća pohvala, kad moje dete jede znam da sam nešto dobro napravila[sm=bravo.gif] Kasnije nam dolaze i kumovi.
Maraj, znam za te, ali ja obožavam pečene čizeve, volim i te presne, pa sa voćnim prelivom, ali pečeni, mmm!!!
Jess, i ja sam se pitala kako ste, da li ste se uhodale. To plakanje je od hormona, proći će. I nemoj da se brineš što ne provovdiš puno vremena sa L kao pre, prvo fizički ne možeš. Drugo, M je premala i sad si joj potrebnija. A i L je mala, nije ona nešto svesna, niti će upamtiti to što ti nisi neprestano tu za nju. Ali kad se uhodate biće lakše, pa još kad M poraste, videćeš, svaki mesec, ma svake nedelje će ti biti sve lakše i lakše. Svaki početak je težak, videćeš već za 2-3 biće mnogo bolje.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 17:31:18)

Dobar dan!
Eco, da ozdravite što pre!
Jess, i ja sam tako prvih par nedelja posle porođaja preplakala, sve me je nekako diralo pravo u srce, a mogu misliti kako je tebi kad ne možeš da posvetiš drugom detetu onoliko pažnje koliko si navikla. Vremenom će se to sve srediti [sm=smiley31.gif]
I mi smo imali burnu noć - buđenje, kenjkanje, bljuckanje... svega je bilo. Mislim da nisam spavala ni tri sata ukupno.
M sad spava, a ja pijuckam kaficu pored vatre i pokušavam da pohvatam šta ste pisale. Vidim da opet ima zapušenih nosića, baš mi je žao. I mi kao i Voci stavljamo fiziološki ujutru i uveče svejedno što nam je nosić prohodan, suv je vazduh u kući koliko god da provetravamo.
Sutra popodne idemo na kontrolu u savetovalište, jedva čekam da vidim koliko je bebićka porasla.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 17:54:40)

Mi se evo igramo s decombi gledamo crtani. Danas malo setali a one au nervozneeeeeee ubi boze, valjda ce im dole dvojke trojke. Mislila sam da smo prevazisli balavljenje ali nismo očigledno. Ema mukica sce trpa u usta i balavi nenormalno. I ceo kenkaju, mozak me boli.

Sutra nova nedelja, ujutru u vrtic, videćemo koliko ce ih sutra ostaviti tamo. Muz na posao i tako,sve u krug. S jedne strane jedva cekam da pocnem da radim a s druge mi se ne ide,znam da ce mi se i posao i pojedini ljudi smuciti prve nedelje.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 19:39:49)

jao,ja standardno nedeljom uvece kukam na ponedeljak i novu radnu nedelju...gde nam je sanjica,nema je nesto.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 19:46:34)

Samo da vam mahnem , bolesni smo svi jedva gledamo , osim D , samo da njega ne sastavi[sm=smiley19.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 20:02:52)

Jess samo ti placi,hormoni divljaju sta da radis.Ljubi princeze.
David je otkrio da zna vristati,poderace grlo kako vriska [sm=smiley36.gif]
Ako mi brat dodje u nedelju od ponedeljka krecem na posao.Jedva cekam

vocicana -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 21:32:43)

Meni moj posao uopste ne nedostaje, bas mi odgovara ovako, ali malo socijalizacije i one frke na poslu...nije na odmet.
Jess proci ce.
Branki, mm sutra ide za Nis sa ocem nesto da zakaze kod lekara, a ja cu se obesiti, znas li koliko obaveza imam sutra. Ne znam koji prag da obijem pre. Zovem sveki pa neka cuva malog ja sutra sve ovo moram zavrsiti.I ja kukam sto je ponedeljak. [sm=smiley31.gif] za tebe.
Sanjice nema, stvarno danima. Moram da vidim sta se kod nje desava.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 21:38:23)

Emice, čisto da vidis malo kako je meni sa Vristalinom[sm=smiley36.gif] u pola noci kad krene da "prica" cuje je pet okolnih zgrada.

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 21:40:21)

Vece mame.
nama riknula rerna pa nam majstor danas bio. Malo smo stigli i da skitamo...
jess , bas sam mislila o tebi ovih dana. Verujem da ti je tesko. Al posle ce ti verujem biti lakse. Bice kao bliznakinje , kolika je razlika medju njima.
meni nekad i fali posao. Tj fali mi drustveni zivot. Da pricam s nekim " odraslim". A s druge strane , kad se setim "kokošaka" s posla... bas mi se i ne mili...

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 11/16 (20.11.2016 22:59:16)

ne spominjite posao meni se bas priblizilo...
Jess uzivaj sa malom mrvom.
Voci, ja trebam u utorak do grada da pozavrsavam. neke obaveze i neke poklone da kupim , znaci da je dan 48h bilo bi mi malo, a jos kad ti spomenu banku, tu kad udjem bez sat vremena do dva odma otpisem....

Ubi me nos i prehlada... kako vece ide ja sve gora

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 0:19:06)

Veče mame!
I ja mrzim ponedeljak, iako ne moram na posao [sm=smiley36.gif]Ali mora mm,pa ja ostajem sama. Ne mogu ni da zamislim kako ću za nekoliko meseci sa troje da ostajem sama[sm=zmeden.gif] ima da se roknem!
Meni uopšte ne nedostaje posao, iako ga volim baš mi je drago što ne moram da radim. Imam drugaricu u ulici,2 kuće od mene,kuma je u drugoj ulici, svaki dan kad vodim L u vrtić malo pričam sa mamama, ako mi baš nedostaje priča nazovem nekog odraslog[sm=smiley36.gif]pa pričam. Kad mi baš prekipi, ostavim devojčice na čuvanje mužu ili svekrvi a ja odem u nabavku,šoping, kafu.. Tako da mi posao još ne treba[sm=smiley36.gif]
Anim i bolesna dečica da što pre ozdrave.

sonyasha -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 6:55:25)

Dobro jutro mamike! Šišaju nam travu pod prozorom od 6, očigledno nema više spavanja[sm=zmeden.gif] koje za kaficu?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 7:59:03)

Dobro jutro.
I ja pijem kafu. Kicma mi se raspada od bolova svako jutro [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 8:03:04)

Jutro mame.
jao bas uzas kad se tako probudis...dal oni razmisljaju da neko spava. Uzas
ivana i mene je tako kada sam se porpdila ubijala kicma. Sad se smirilo. Retko kad me zaboli. Al nakon porodjaja , osetila sam sta znaci kad kicma boli

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 8:25:25)

Jutric
Nas je bas produvalo ovog vikenda, malenom curi nosic kao iz cesme, sinoc haos! Oka nismo sklopili ni ja ni on. Cak sam stavljala moj jastuk u njegov krevetic da bi bio sto vise uzglavlje ali dzaba kad nije navikao da spava na ledjima. I onda 15 min i budan. Jedino moze da dise kad je skroz uspravno. Uzasna noc [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 9:25:28)

Maraj, mene je bolela kicma otprilike mesec dana posle porođaja, posle prestalo. I evo zadnjih dana uzasno. Ustala sam u sedam i jos uvek odvaljuje.
Anck, zao mi je malog bebaca [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 10:00:11)

Ivana , a ciklusi? Nekad hoce da boli kicma a ustvari je "problem" ginekoloski...

anck , cini mi se ema gore nego kad zeza nos.

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (21.11.2016 10:20:31)

Dobro jutro,napravila Davidu mlijeku nece ni da ga lizne.Blesan mali,povuce i pocne se smijati [sm=smiley36.gif] Drugu noc kako bolje spava.
Dora mi sprema supu,sastav voda i bombone [sm=smiley36.gif]
Ivana probaj stavljati pojas,ne trudnicki nego onaj obicni za kicmu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>