|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
19.11.2016 20:48:41   
eca89
Hvala vam mamike, nadam se da ce me primiti, jos ce mm pokusati da mi sredi prvu smjenu, to bi bilo odlicno!
Ja se isto slazem, da svako treba raditi i imati svoj dinar, ja cu se bar drugacije osjecati, ako nista drugo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 751
19.11.2016 21:27:33   
IvanaSK RR
Eco, ja sam mnogoooo zadovoljnija osoba kad radim. Naravno da volim svoju decu i da treba sa njima da provodim vreme, ali mislim da sam mnogo raspolozenija i sa njima kad radim.
Drzim palčeve da te prime i da bude smena koja ti odgovora.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 752
19.11.2016 22:38:24   
Animsaj9
Ecoo, super za posao drzimo fige da se uklopis i da plata bude ok!

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 753
20.11.2016 1:13:34   
Mariya
Veče mame!!
Još juče sam sve perlice i džidžabidže sklonila, danas mm našao neku kesicu što je L donela od drugarice, donosi mi iza leđa da ih H ne vidi pa mi daje kao nešto odvratnouser posted image i kaže sklanjaj to!! Kako se samo setila da to gurne u nosuser posted image
Mi danas bili na rođendanu, najeli se, sad čekam da mi se čizkejk ispeče, sutra se gostimo, pa odoh da spavam.
Eco, ma sve će se rešiti, iskombinovaćete se nekako, samo da ti dobiješ taj posao, baš bi bilo superuser posted image user posted image Imaš svoju platu i izlaziš iz kuće, imaš neko društvo, pričaš sa odraslima, ne vrti ti se ceo dan oko kuće, dobro je to. A ako ti nije dobro, uvek možeš da daš otkaz i budeš kod kuće.
A za muža je Emica skroz u pravuuser posted image
Čiz dobio boju, laku noć drage!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 754
20.11.2016 4:41:48   
branki*
Mrzim kad se ovako probudim!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 755
20.11.2016 6:23:28   
popkica bebic
Mame, deca zaista umeju da zabibere corbu! Treba mi san, a A me je budila najmanje 2-3 puta i evo je opet na sisi. Kako da prekinem nocno dojenje? Ovako vise ne mogu...znajuci sebe, bicu isfrustrirana ceo dan...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 756
20.11.2016 7:38:30   
IvanaSK RR
Jutro.
Vristalina se zadnjih noci budi samo jednom, ali u pola sedam je ustajanjeeee.
Popkice, mogu misliti kako ti je :(
Branki sto si se budila?

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.11.2016 7:39:32 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 757
20.11.2016 7:48:38   
eca89
Ivana bavo za spvalicuuser posted image !
Brankiuser posted image

Popkice, ja sam pisala u temi Odvikvanje od noćnog hranjenja!

< Poruku je uredio eca89 -- 20.11.2016 7:52:04 >

Direktna veza do poruke: 758
20.11.2016 8:10:18   
Anck Su Nmaun
Hellooooo
I V je sinoc lose spavao, mucio ga nosic user posted image budio se 100 puta, cim ga podignem lepo dise.
Inace vec neko vreme se budi samo oko 6h a l sinoc nas je urnisao.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 759
20.11.2016 8:13:33   
branki*
ma,nemam pojma,boka sisala,boza se nesto vrteo i ustala da vidim sta je sa njim,isla u vc i vise nisam ni zaspala.bzv...vreme neko tmurno...ruck imam za danas,mirna sam.

branki

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 760
20.11.2016 8:17:23   
Maraj
Jutro mame . Ni ja ne spavam vec 2 meseca. L se budi minimum 15 puta. Ja cu da svisnem
I dalje jauce. Smiri se samo kad mu dam da sisa. Malo dremne , i eto ti ga opet , jauce....
Mariya imas i one varijante koje se ne peku. Ja te pravim user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 20.11.2016 8:18:13 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 761
20.11.2016 8:23:30   
IvanaSK RR
Anck, jesi mu izdigla malo uzglavlje? Ja stavila knjige ispod uzglavlja :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 762
20.11.2016 8:37:26   
vocicana
O moji nosici zacepljeni. Ljubim da prodje sto pre.
Dobro jutro mame.
Branki, nemoj biti neraspolozena, please.
Osisali malog sada mi je kao lutka, nije neka kosa, msm duzina za njega, on je plav, bas je dasauser posted image
Muz u krevetu, rucak imam, samo za bebca da skuvam posle, pa u setnju.
Anck, ja sam mu podizala uzglavlje, ali naravno nocu, ne volim da spava na ledjima zbog kratke Eustahijeve tube, mali su oni, te sline zacas uho srede i posle upala! Ali sta da radis, to je prva pomoc. On spava na stomaku i to najvise voli, zato nema bojazni, svako jutro i vece mu spricam nos Marisolom, zacepljen iline, tako da hvala bogu sve je ok. bilo je tvrdo kada smo ab pili skoro, bas se namucio.
Emice a tvoji spavaci, jesu li odmorili?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 763
20.11.2016 10:27:51   
Anck Su Nmaun
Ma nama je uzglavlje podignuto odavno zbog GER a nego bas mu curi nosic os jutros..prehladili smo user posted image
Evo dere se do besvesti, spava mu ae a ne moze a dise, ja izvucem al za minut opet pun user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 764
20.11.2016 10:44:15   
emicaa
Mamike drage sa djecom uvijek nesto.Dora vec drugu noc place i prica u snu jedva je umirim.
David je bolje spavao ali je ustao u 6 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 765
20.11.2016 11:00:03   
serpica
Dobar dan mamike... evo uhvatih neki minut da vam se javim i pitam nesto,Manja je sama prestala da sisa pre desetak dana otprilike
e sad trebam ovog meseca da dobijem,do sada su bile relativno redovne ( prvi put nakon porodjaja sam dobila kad je ona imaala 10 meseci)
da li je moguce da ce ova da zakasni zbog regulisanja tih hormona po prestanku dojenja?
P:S. za mi je sto smo prestale ali eto sama nije htela gurala me od sebe svaki put kad bih joj ponudila,mislila sam da je skok il faza ali ne,lepo mi kaze necu cicu.
Zadovoljna sam,18 meseci dojenja user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 766
20.11.2016 11:05:57   
eca89
Super Serpi i mi smo prestale sa 21 mjesec.
Nedostajes ovdeuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 767
20.11.2016 11:17:34   
branki*
Serpi,draga,ja mislim da to nema veze jefno sa drugim,ali to je moje laicko misljenje,a pogotovo jer meni ova moja jos sisa.ko bi ga znao,mozda malo i hormoni da se dovedu u red.ne znam.mi sami,muz kod mame,uspavljujem boku,treba da idem do prodavnice,ali cu samo poslati sms mm sta da kupi da ne izlaxim.sutra glupi ponedeljak,mrzim!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 768
20.11.2016 11:22:13   
eca89
Mi imamo opet petu bolest, nema temper., ali osip je tu!
Zao mi je sto jetrva i curica nece moci doci kod nas, a u Slo.su!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 769
20.11.2016 11:25:10   
emicaa
Serpi bravo i za 18 mjsesci user posted image mi smo samo tri.
Ecika koja je to bolest da ne trazim po googlu user posted image brz oporavak u svakom sluvaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 770
20.11.2016 11:27:09   
branki*
Koju bolest,eci?ono bolest usta,nogu,kako vec se zove?do cega joj je to?a,sto ne mogu doci do vas?

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 771
20.11.2016 11:28:14   
eca89
Emice, to je ona bolest, usta, ruku i nogu (tabana), pojavi se sitan osip i crvene tackice, koje se pune vodom, a i ne moraju. Moze biti pracen temper., a i ne mora, ona nema. Ti plikovi mogu biti i na jeziku i zdrijeluuser posted image ! Navodno napada djecu do 3god.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 772
20.11.2016 11:30:55   
emicaa
a znam za tu,to ste imale vec jednom.Jadnice

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 773
20.11.2016 11:31:39   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

Koju bolest,eci?ono bolest usta,nogu,kako vec se zove?do cega joj je to?a,sto ne mogu doci do vas?

Branki, pa to je zarazno, a trebale su doci u utorak, a bebica je strasno osjetljiva, bila je par puta vec u bolnici, sklona je visokoj temper., odmah joj ide preko 39, pa me strahuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 774
20.11.2016 11:32:23   
serpica
Eco i vi meni nedostajete sve trudim se koliko mogu da svratim i javim se...
Emi ja sam prezadovoljna sa stazom obzirom da su stariji sisali dosta karce... imala sam volju ali ona jednostavno kaze necu..
Ja se nadam da ova sad M nece mnogo da zakasni,da se ne poremetim,kazem,od kako sam prvi put dobila bila je redovna dan,dva gore dole,
ali racunam da ce sad hormoni polako da se sredjuju pa mozda zbog toga kasni.. ko zna...
hvala vam drugarice puno....user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here