RE: NovembaRRski party (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:02:27)

Tako je!!! Imas najveci [sm=smiley31.gif] od mene. Zelim u to ime da posle kafe ti se pridruzim u vinu. Hajde skokni.

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:03:10)

Voci evo ja bi na kafu i kolace ,i malo da gnjavim tvoju bubicu dok moj D spava [sm=smiley36.gif]
Branki , znaci postoje i takvi ljudi , znaci brate bar da te ispostuje poslovno ,al ne...to je bezobrazno iz dna duseee[sm=hudicek.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:05:03)

voci,animsaj[sm=smiley31.gif]
ima svakakvih,njoj ni iz dzepa ,ni u dzep ,sto se kaze,svejedno bi joj bilo,a meni zaista bi mnogo znacilo,ali nece.los covek!

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:15:44)

ima i kod mene jedna cvecka na poslu , nama mladjima kad treba da se radi nocna nece , ona radi samo svoje nocne , oce samo dnevne da radi kome treba ,i onda naravno trazi da taj neko radi njoj noc ,da joj vrati , ja sam rekla ja se sa njom ne menjam , e nece da moze [sm=smiley36.gif] , ti neces da radis kad nekom treba , a hoces da ti se vraca kad ti hoces jos i smenu da biras .Hvala Bogu ima nas dosta pa uvek nadjem zamenu

amelia -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:37:17)

Dan zenske drage hajdete kaficu upravo skuvana...
ceo dan smo sami ja mm i A bas nam je lepo kad bi bilo svaki dan ovako [sm=smiley36.gif]

Pravila sam tortu po nekom mom izmisljenom receptu. Kora gotova krema se hladi jos da joj dodam puter sa secerom u prahu. Kasnije da je nafilujem i ukrasim kupila sam juce neke dokoracije. Svaki mesec mu pravim tortu bas smo drcni [sm=smiley36.gif]

Ne mogu da verujem da je vec proslo 14 meseci od porodzaja, kako vreme leti.

Emice nismo se selili nego smo krecili stan cistili sve od poda do plafona imamo jos dosta toga da zavrsimo ali bas sam se ulenjila. Nemamo da krecimo vise vazno samo da jos sto sta ocistimo...

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 16:53:44)

Amelia, slabo te ima u poslednje vreme [sm=smiley31.gif]
Hoce neko pivo od limuna?

eca89 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:03:20)

Amelia, ljubi svog dečkonju mnogoooo!
Nedostaješ[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]!

branki* -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:06:18)

Amelia,stvarno nedostajes!super za tortu.ja uzela od koleginice recept za neku brzinsku tortu sa vincini korama i cokoladnim mlekom,ultra brza i jednostavna,a kaze da je ukusna,ne bi niko osetio da su kupovne more,jedva xekam da isprobam.b ima cas,mm sam poslala u prodavnicu,ova mala na sisi i tako...

mati -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:12:04)

Branki ta torta je predobra. Imas je ovde cini mi se da je "torta sa coko mlekom" kuckam sa tel pa da ne trazim. Ja je pravim za svaki rodjus, lepo leze i fondan, a ispadne bas bas velika i izdasna. Iako je sutra Miti rodjendan, tek tad cu praviti tortu, goste imamo u subotu.

branki* -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:15:19)

E,pa,mati,verovatno je onda to ta[sm=smiley1.gif]ona je nahvalila bas,pravila je za svoju slavu.kazem,jedva cekam i ja da je isprobam.mozda cu za vikend,ako stignem,mada imamo i neki feciji rodjendan,i svasta nesto..
Znaci,kod vas sutra divan dan[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:33:11)

Mati, kako se redovno javljam, bolje da cestitam odmah sada[sm=smiley36.gif]
Branki moja vredna.
Amelia bas si nam falila, ja i dalje placem od smeha za post o "lizanju". Carice!!! POljubi tog slatkisa od nas.
Anim, moze, dodjes, ja cu sve uraditi, ti se sa malisom zanimaj, on voli nova lica,., samo se smeje, mnogo je smesan, sarmer mali.

emicaa -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:45:25)

Branki isprobaj pa javi ako valja da napravim u utorak za Doru jer u petak ce dobit pravu rodjendansku.Mi inace jos nismo kupili poklon,idemo u subotu nesto naci.

mati -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:45:49)

Ta ili slicna, ja sam do sad po tom receptu pravila.I kad se kore fino natope c.mlekom, kao domace. Malo me grize savest sto mu nisam sad pravila tortu, ali zavrsavam obaveze pred op, bila kod zubara, na bockanje, molila i kumila za vrtic. A sutra nisam ni trazila slobodan dan na poslu...
Ni mi nismo kupili poklon, oni skoro svakog dana dobijaju ponesto, lego figurice, gormite Tako da Mita i nema posebnu zelju.

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:50:44)

ja sam pravila davno neku sa Vincini korama i plazmom i bila je ukusna.

emicaa -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:55:15)

Mati Dora napala ko blesava da hoce mace butsi a vec imamo macku tako da nema sanse da joj i mace nabavimo

mati -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 17:58:48)

Imamo i mi macora, skroz beo,polupersijanac. Ali na terasi, samo povremeno ulazi

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 18:50:40)

mi imamo macora, sto bi rekli seoski mesanac [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 19:05:10)

Probala sam tortu. Predobra je Branki. I ja bih je pravila, ali kilo ce da ide gore.
Mi smo stigli sa plesa. Sad treba spakovati decu.

branki* -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 19:10:58)

e,pa,definitivno je pravim[sm=smiley36.gif]sanjice,jos ovu tortu da ozderemo,pa onda na dijetu[sm=jezicek.gif]
i mi u fazi pakovanja dece,vecera gotova,przila sam ribu neku,ceo stan mi se oseca[sm=smiley13.gif]

mati -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 19:36:36)

Ma i nas je obican, samo ima duzu dlaku. Zena nam ga donela na vrata, iz Knjazevca, kaze majka persijanka a otac "lep, mlad macor" (slobodni strelac).
Zene za gde spremate decu?

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 20:03:47)

Joj, ja volim persijske mace [sm=smiley27.gif]

suzi kju -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 20:06:18)

Ja mrzim mačke [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 20:13:33)

Mati kod nas obrnuto,mama je bila dugodlaka a tata seoski macor [sm=smiley36.gif] daEma nije ovako divlja i uzeli bi mce ali sa njom ovakvom nma sanse,mace bi preko noci bilo pojedeno [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 20:28:39)

Ivana, da ti ga posalje post expresom? :-) Mnogo je nemiran, i obozava da pravi zasedu i ska e, posebno juri mitine nogice.

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (3.11.2016 21:01:02)

mi smo se okupali , ali nece da zaspe , place cim ga spustimo u krevetac .
Ja sam bas nesto umorna , sta se sluzi u kafani osim macaka[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>