RE: NovembaRRski party (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 19:34:42)

Suzi, sutra plata[sm=smiley36.gif] Pa, kad platimo racune, engleski i ostale gluposti sumnjam da ce ista ostati :)
Izgubili, nažalost [sm=smiley13.gif] Ne igra njihov golman ovu ligu i bas im fali, a i tu su još dva dečaka koji se bas i ne uklapaju u celu priču... Ali, dobro, važno da je sin lepo igrao i dao sve od sebe.
Hvala vam, ali je ta guzara bezobrazna koliko je i slatka[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 19:38:30)

da,emice,sta si spremila?
ivana,bitno da je on zadovoljan svojom igrom.
i kod nas sutra plata[sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 19:47:30)

moze caj ako neko sluzi , i neke kapi za nos [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 19:58:45)

Pekla pile ono fino direkt sa farme pa sam u onoj vodi u kojoj sam ga prokuvala skuvala makarone,dodala pavlaku i zapekla,uz to tursija.
Mm da nas iznenadi nam kupio po sladoled sli uzro neki sa tamnom cokoladom,gorak kao otrov.Na kraju je pojeo i moj [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 20:32:19)

Animsaj, evo ja služim kapi za nos [sm=smiley36.gif] Meni je već danima čas zapušen, čas suv. Znam da kapi za nos ne bi trebalo da koristim jer dojim, ali kanem po jednu kap uveče pred spavanje ako se baš jako zapuši.
Ivana, pobediće drugi put, samo neka je on zadovoljan kako je igrao. A za koji tim igra sinček? Ja se kao malo razumem u fudbal jer mi je tata trener [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 21:19:44)

Ne igra u velikom tj. poznatom klubu :) Nase je mišljenje da ce lako doci do velikog kluba ako nešto vredi[sm=smiley36.gif]
Milence, ja volim fudbal :)

vocicana -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 21:24:26)

E pa dobro vece.
Amelia, nedostajes!
Ivana medena je, medena! Sta radite zene? Moje dete je sedeci malo pre zaspalo, e ovo je bio hit.
Jedva cekam da se dohvatim tusa i da se komiram.

wivern -> RE: NovembaRRski party (20.11.2016 23:47:46)

Ima li koga? Ili ste sve pobegle na spavanjac?

amelia -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 0:49:05)

Voci i meni nedostajete basss. Nadam se uskoro da cemo se druziti vise...
Wiv evo mene da popijemo po nesto ako si jos tu [sm=smiley1.gif]
Pa da zatvorimo kafanu [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 6:29:22)

Jutroo drage. ..[sm=kava.gif]🍵☕

Khaleesi -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 7:12:45)

Jutro zenskaci.
Ja stavila kafu pa ko je za [sm=smiley1.gif]
Nesto sam usporena jedva gledam...

mali_mis -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 8:22:18)

Jutro [sm=kava.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 8:23:31)

Jutrooo cure

wivern -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 8:33:51)

Jutrooo i sunce [sm=bravo.gif]
Odoh kod svekrve po M, vodim ga u vrtic pa kuci na radnu akciju.
Popodne naravno na posao.
Amelia ubuljila sam se sinoc u neku seriju posle [sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 8:41:35)

jutroooo, sve me boli, ne mogu da disem, moze jedna infuzija[sm=smiley19.gif]

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 9:22:14)

Animsaj, jesi prehladjena?

emicaa -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 10:24:12)

Dobro jutro,sredila sam stan,posle podne trebam prebrisati prasinu i oribati kupatilo.Ako ovako natavim krvariti iskrvaricu do kraja cikusa.
Anim sta te snadje?

Animsaj9 -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 10:50:42)

jooj jesam strasno bas me uhvatilo , i ja i mm , samo D je jos zdrav , samo da njega ne uhvati ..
MM je doneo sa posla , pa zaarazio i mene.
Juce mi je D bio veci deo dana kod mojih , samo da ne bude blizu nas

suzi kju -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 11:05:23)

Joj Animsaj da brzo prođe, bas mi je zao.
Ja lezim,kicma me ubija, iz dana u dan me boli sve vise.
Moje devojčice bile danas sat vremena sutra ce sat ipo [sm=jezicek.gif]mene neko gadno za*ebava .

emicaa -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 11:33:56)

Suzi bas te zajebavaju,od kad sam ovde na RR vi ste prvi kod kojih adaptacija traje toliko [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 12:02:17)

Suzi, ja bi ih ostavila duze. Rekla bih da imam obaveze i da se vracam za dva sata ili im nista ne bih rekla i došla kad ja hocu[sm=smiley36.gif]
Kod nas je bilo prvi dan sa mamom nekih pola sata, drugi dan dva sata sami, treći dan duze i mislim da je cetvrti, peti dan vec ostao ceo dan.

suzi kju -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 12:02:30)

Ne znam o cemu se radi. Nije meni ništa žurno, svakako sam kuci,ne pocinjem jos da radim. Al kad su vec dobre tamo neka ih sa decom. No dobroooo . Sutra ce sat ipo pa posle do spavanja.

Haha ivana nije losa ideja. Pa ispred mene jedan tata sam kaze" danas cemo pola sata duze nek se navikava posto supruga uskoro pocinje da radi".

A ne znam jesam li pisala,kad sam ja rekla da pocinjem da radim decembra, ona me pitala kog datuma i joa mi kaze da odlozim stol duze mogu. Ja popi*dela,kakva sloboda. Sta nju briga kad ja pocinjem. Ako placam taj vrtic nje se moj7posao ne tice. Mozda jednostavno hocu da au u vrticu a ja da sam sama kuci, ma cist bezobrazluk. Nego ni ja ne zurim pa polako.

eca89 -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 12:12:17)

Suzi, ja isto mislim da te neko zeki[sm=smiley36.gif]!

IvanaSK RR -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 12:18:12)

Suzi, mozda im se ne cuva toliko dece. Uostalom, vec je 21.11. Da li treba da ih ostavis u vrtiću ceo dan kad pocnes da radis, a tada da placu?! Gluposti, ne bi to tako proslo kod mene.

wivern -> RE: NovembaRRski party (21.11.2016 12:52:59)

Suzi i ja sam imala taj problem. I jos uvek ga vucem jer matora vaspitacica pokusava da smanji broj dece i vecito nesto k***.
Vukla mi je M dva meseca na privikavanju, a znala je da mi je suprug umro i da se dovijam kako umem i znam. Imala sam njih 10 na spisku za preuzimanje a moze samo 4-oro.
I na kraju sam otisla jedno jutro u 8, nisam naletela na matoru nazalost, dala ga vaspitacici u ruke i rekla da ostaje ceo dan. Uredno sam ostavila i cedulju na kojoj pise moj broj mobilnog da me matora vaspitacica pozove ukoliko bude imala bilo kakav komentar pa cu joj ja objasniti da ne postoji privikavanje od dva meseca.
Posle toga mi je prigovarala sto ga dovodim tako rano, pa sada sto ga kupimo tako kasno..... Nece bre da ima svu decu tokom celog dana i onda vecito nesto izmislja da bi ljudi ostavljali decu na par sati samo.
Nemoj to da dozvolis, ja sam trpela kao budala dva meseca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>