|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski party
10.11.2016 9:54:53   
Anck Su Nmaun
Jutro mamike!
Devojcice danas malo duze spavale jer mm ne radi a otisao kod Dr. da mu skinu holter, pa se opsutile user posted image
Otisle su u vrtic oko 8h tek. Bebi spava, ja popila kafu i doruckovala.

IZVORNA PORUKA: vocicana RR
1000 sam puta sebi rekla da ne smem da se nerviram za sve i svasta,ali takva sam, uvek pomislim na njih a i na svoje dete, pa ja sam njemu potrebna, moram da se cuvam.

Ma ja ovo staaalno govorim, kad u sali kaze da mu je vreme. Samo kazem imas troje malih pilica kojima si neophodan... nemoj da ti pada na pamet user posted image

Zeznuto je to! On sve misli od posla je, nije da nije ali kod njega nasledan faktor mislim ima naj vecu ulogu tu.

Oseti on promene, sve je bilo ok do skoro, cak je i tablete bio smanjio jer se bolje osecao ali sad ga opet pritislo. Dobio je neke nove pa valjda ce biti sve ok.
Sreca pa su osigurani preko firme pa sve lepo kod privatnika za dva dana uradi inace bi se njakao po drzavnim do besvesti ili bi ga odrali kao prosle god. Strasno!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 401
10.11.2016 10:22:37   
emicaa
Samo da vam mahnem pa da priprenim za rucak sto treba.
Danas nije mnogo hladno pa cemo posle do poste i obici krug,moram Doru odvesti do igraliste da vidi da jos nisu gotovi radovi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 402
10.11.2016 11:23:37   
IvanaSK RR
Svekijevci otisli, sad ce i sin u skolu, pa malo mir i tišina :)

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
10.11.2016 11:32:57   
emicaa
brzo se ti rijesi svekijevaca user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 404
10.11.2016 11:42:27   
IvanaSK RR
Hahaha, Emice, nego sta user posted image
Ma, oni uglavnom ostanu po dva, tri dana.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 405
10.11.2016 11:44:09   
wivern
Anim ni ja nemam praznike a posao mi nije ni od kakve vaznosti.
Ja bih radije slobodan dan nego da mi se plati taj rad za praznik. Neka se placa i 100 e i vise ne bih ga radila, moje slobodno vreme nema cenu.
Ali to mogu samo da sanjam user posted image , kod nas porodicne vrednosti ubija samo gay lobi, a ovo sto radimo vikendima, praznicima, nocu to je ok.

Anck super je ta varijanta privatnog osiguranja, ustedi ti vreme i zivce nenormalno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 406
10.11.2016 13:23:09   
vocicana
Anim srce, umrla sam od smeha, kaoda si napisala da Bozice provodis u bolnici. Meni ce na mom biti sl docek radim, to je reserve za mene, Bozic verovatno, ali cu ove godine da budem sa malisom i muzem, bas se radujem.
Anck, bas javi kada procitaju holter sta su napisali u zakljucku, nego nisam pohvatala, da li nosi holter ekg ili holter pritiska?
Ljubim vas, ulazim u kuhinju, kukckam kasnije. Anck, ja preziveh danas, pisala sam u temi, videcesuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 407
10.11.2016 15:31:23   
Animsaj9
Voci draga razumes ti mene user posted image

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 408
10.11.2016 15:43:15   
vocicana
user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 409
10.11.2016 16:06:09   
Anck Su Nmaun
Holter pritiska, merilo mu na svakih pola sata.
A svasta nesto je napisano, uglavnom koji je prosek is ta je izmerio, i koji su lekovi prepisani to je to.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.11.2016 16:09:31 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 410
10.11.2016 19:42:42   
emicaa
Gdje ste,nesto vas nema zadnjih dana

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 411
10.11.2016 19:45:14   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Gdje ste,nesto vas nema zadnjih dana

Gotove nagradne igreuser posted image
Meni svekijevci bili, pa kod lekara... Haos ovih dana.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 412
10.11.2016 20:26:05   
Animsaj9
Mi bili malo kod mojih , D se vec unervozio , dosadno mu u kuci , pa smo se malo provozali..kupanjac i spavanjac

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 413
10.11.2016 21:09:14   
branki*
Ja sam tu sad...bili na nekom decijeem rodjendanu.mm opet na poslu,sama sam s njima,a muka mi neka.da uspavam boku,pa da se i ja raskomotim!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 414
10.11.2016 21:25:25   
Ana RR
Hello user posted image mene opet boli glava user posted image bem ti više.

Ja sam danas izgubila čitavo pre podne pokušavajući da podnesem online zahtev za zdravstvenu karticu, za moju baku. Jbt, kao da je zapelo baš danas da se to radi kada je sajt preopterećen, tačno sam odlepila.

Dete sutra ne ide u vrtić i evo još se natežemo, neće da se kupa. Što reče branki, da ga uspavam pa da se i ja opustim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 415
10.11.2016 21:26:16   
Milena18
Helou!
Dva dana ne stižem da se javim, ali čitam vas onako u letu.
Kod nas sve standardno, išli smo danas na uz kukova, sve je ok.
Ko je za sladoled? Mm časti za produženi vikend user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 416
10.11.2016 21:29:21   
emicaa
Moja djecica spavaju,mm pod tusem .

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 417
10.11.2016 21:31:13   
branki*
ja pijem koka kolu i to i nudim!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 418
10.11.2016 21:38:39   
Ana RR
Ja pijem belo vino... a glava boli... i popila brufen.. kuku meni.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 419
10.11.2016 21:49:10   
branki*
Ma,meni neka muka,jos od juce uvece,pa sam negde cula da koka kola ublazava mucninu,pa zato.moji se uspavali.ja legla,bas me noge bole,a i nesto mi hladno,pa sam ispod cebeta.

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 420
10.11.2016 21:55:00   
suzi kju
Evo mene da mahnem i pozelim laku noc.
Dosao mi je muuuz user posted image
Deca okupana i uspavana,ja se istuširala i sad leškarim cekam muza user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 421
10.11.2016 22:10:11   
eca89
A, Suzi ti to cekas muza da gledate filmoveuser posted image user posted image ?

Samo da vam se mahnem, sva sam neka umorna!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 422
10.11.2016 22:13:19   
Sanjica26 RR
Branki, da te nije potkacio stomacni? Meni je u nedelju bilo muka. Ceo dan me je drzalo.
Malo pre sam usla u kucu. Isla sam sa koleginicama na predstavu. Ne pamtim kad sam bila. A sutra malo uzivancija sa decom. Uzelela sam ih se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 423
10.11.2016 22:23:32   
branki*
Moguce,sanjice,bas mi je muka neka.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 424
10.11.2016 22:30:15   
Ana RR
Branki, to za koka kolu sam i ja čula i da znaš da pomaže. Meni je letos na poslu jedan dan toliko bilo loše da sam bukvalno pozelenela u licu, boleo me želudac, mučnina, vrtoglavica... koleginica trkne do maxija i kupi mi koka kolu, koju inače ne pijem, i posle par gutljaja mi je bilo bolje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here