Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (9.3.2020 10:59:03)
|
IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: lesica RR Draga doktorka, molila bih vas za razašnjenje ove ks.Nadam se da ću već od ponedeljka doći do naše doktorke (a možda i ranije privatno) ali nekako mi ova ks ne da mira.<span style="font-size: 13.5px;"> </span>Sinak ima nepunih 5 godina, i već neko vreme unazad je gotovo neprekidno pod nekom infekcijom. Samim tim, prema rečima naše dr to je izazvalo pad imuniteta koji je rezultovao padom eritrocita i hemoglobina pa su mu je uveden ferro c i stanostol+Fe.<span style="font-size: 13.5px;"> </span>Međutim, sada je ponovo bio nešto bolešljiv, navodno virusno, imao je više dana povišenu temperaturu. I nakon 2 dana bez temperature, danas je ponovo skočila, te smo ga odveli na svoju ruku da odradi ks.<span style="font-size: 13.5px;"> </span>Unapred hvala. [img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2022617-3078.jpg[/img] Izvinite sto kasno odgovaram , bila sam odsutna. Ova KKS govori da se dete nalazi u virusnoj infekciji, potreban je pregled pedijatra zbog jako niskih leukocita. Niski su i ostali parametri, leukocitarna formula govori da je virus dominantan. Molim vas javite mi da li ste bili na pregledu jer je dete neophodno pregledati zbog super infekcije kod ovako niskih leukocita. Cekam vas odgovor. Draga doktorka, hvala Vam svakako. Na žalost, u međuvremenu je njemu utvrđena akutna leukoblastna leukemija, i već smo ušli u sistem lečenja i borbe. Sve najbolje, hvala još jednom Ja verujem da ce biti uredu, borba je teska i duga ,ali bice sve dobro. Ja cu vas svremena na vreme pitati kako ste. Sve najbolje Kako je dete, kako podnosi terapiju. Sta su rekli hematolozi o toku bolesti. Kako je dete, da li je bolje i kako reaguje na terapiju. Molim vas izdrzite, ja sam sigurna da ce biti dobro.
|
|
|
|