Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 12:40:00
|
|
|
|
Dina1993
|
Nisam jos saznala razlog ali sumnjaju na antitela jer ja sam 0- a moj muz - pa kazu da je to razlog ali ja lekarima vise ne verujem pa cu da vadim sve rezultate nadam se da cu saznati pravi razlog i kada budem sigurna krecem u akciju sa mm :D Inace planiram da pijem virak nekoliko meseci :) A sto se tice ovog para sto sam pisala o njihovom slucaju...da desilo se skoro...pre nedelju dana... :( Zelim vam stvarno da sve ugledate ... jer izgleda da svima samo to treba da bi bile potpuno srecne :*
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 20:22:40
|
|
|
|
nata11
|
Nadam se da cete otkriti razlog Dina i da ce sledeci put sve biti uredu. Jesi krenula ponovo da pijes ocajnicu?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 22:03:12
|
|
|
|
Dina1993
|
Hvala Nato :) A nisam jos pocela da je pijem jer proslo je tek 17 dana od kiretaze pa nisam sigurna kada ce mi doci menstruacija... Zato mi je bolje da sacekam pa kada prodje mens.pocinjem ako Bog da :)
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 22:04:37
|
|
|
|
Maraj
|
dina, bice to sve uredu samo polako...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 22:13:01
|
|
|
|
madre
|
trenutno pijem virak, ima sigurno mesec dana, ali sam kupila i ocajnicu, imam u planu da malo pauziram sa virkom i predjem na nju pa cemo videti sta mi vise odgovara samo sto bih je ja pila i u toku ovulacije, jer necemo praviti bebu jos par meseci...
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 22:14:12
|
|
|
|
madre
|
bas mi je nekako bilo smesno da napisem, kao sto sam gore napisala PRAVIMO BEBU
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.3.2013 22:14:51
|
|
|
|
Maraj
|
jao, sad sam se setila da nisam popila 3. dozu danas. Visim na rr i zaboravila sam
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.3.2013 9:37:41
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Maraj jao, sad sam se setila da nisam popila 3. dozu danas. Visim na rr i zaboravila sam Maraj skuvaj jednu flasu pa stavi pored kompjutera inace pored ovog ludila nema sanse dase setis :)
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.3.2013 8:06:44
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Maraj jao, sad sam se setila da nisam popila 3. dozu danas. Visim na rr i zaboravila sam Maraj skuvaj jednu flasu pa stavi pored kompjutera inace pored ovog ludila nema sanse dase setis :) Da znas
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.3.2013 9:49:54
|
|
|
|
ceca111
|
cao devojke nije me bilo dva dana jurila po doktorima....Ocajnica mi postala omiljeno pice xaxaxaxaxa.....
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.3.2013 11:59:38
|
|
|
|
nata11
|
Ceco postajes zavisna od ocajnice
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.3.2013 10:07:23
|
|
|
|
ceca111
|
Navukla sam se na ocajnicu kao niko cim oci otvorim skuvam je mada jos danas je pijem i od sutra vise ne jer popodne uz pa ako je sve ok sutra isminacije mada nisam nesto ubedjena da ce uspeti...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.3.2013 10:09:24
|
|
|
|
Modessty
|
razmišljaj pozitivno! Nada umire poslednja
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.3.2013 14:12:42
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Modessty razmišljaj pozitivno! Nada umire poslednja Jeste da nije tema ali sada se setih onog: Nedaj boze da ti se svekrva zove Nada, jel Nada poslednja umire. Ceco ma bice OK zasto ne bi bilo videcemo uostalom sutra
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 16.3.2013 14:57:49
|
|
|
|
Maraj
|
drage ja prestala da pijem macu. Ne znam da l sam pogresila Ja vec godinu ipo pratim T svako jutro i uvek je bila uredna, vide se 2 faze ciklusa. Od kad pijem macu -vec 2 ciklusa skroz mi se poremetila T kao da nemam O. Nista mi nije jasno al sam odlucila da prestanem da je pijem da vidim da li ce mi se T vratiti u normalu...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 16.3.2013 20:05:04
|
|
|
|
nata11
|
Maraj razumem te. Ja sam iz istog razloga prestala da pijem Virak, nemogu da uhvatim O. Na svakoga caj deluje drugacije.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.3.2013 7:31:19
|
|
|
|
pozitivna
|
Cao zene ! Evo malo ovo da procitate :O Antitelima ( zeni prepisao dr.u 6.mesecu trudnoce aspirin citaj zasto i dali je to ispravno !tu vam je odgovor: Aspirin protect 100 (tj. acetilsalicilna kiselina) moze da se koristi u prvom i drugom tromesecju trudnoce. U zadnjem se ne primenjuje jer moze nepovoljno da utie na plod, da produzi i uspori porodjaj i da dovede do obilnijeg krvarenja. Lek se primenjuje ako je neophodno, iskljucivo po uputu lekara. Acetilsalicilna kiselina se u trudnoci koristi kod antifosfolipidnog sindroma. Zene sa ovim sindromom imaju antitela na sopstvene fosfolipide. Te zene imaju ceste spontane abortuse, jer antitela dovode do imunoloske reakcije pri procesu implantacije, rasta i razvoja embriona i fetusa. Kod njih je moguc i prevremeni porodjaj. Na ovaj sindrom se sumnja kod zena koje su imale spontane pobasaje. Sumnja se potvrdjuje nalazom antitela u krvi. Lecenje se sprovodi svakodnevnim uzimanjem Aspirina, sto je dovoljno da bi se trudnoca normalno iznela do kraja. Zena sa antifosfolipidnim sindromom moze da ima glavobolju, probleme sa pamcenjem, nestabilnost, mada se ove tegoe javljaju i kod drugih bolesti (malokrvnost, multipla skleroza, stres). Razgovarajte sa svojim ginekologom. Pitajte ga zasto vam je propisan lek i koliko dugo treba da ga pijete (ako je neophodna primena leka).
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.3.2013 9:12:16
|
|
|
|
nata11
|
Pozitivna omasila si temu prebaci tekst u beby aspirin.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.3.2013 11:15:10
|
|
|
|
pozitivna
|
Draga Nata11! Nisam promasila temu ::E ovako Ako Bog da zatrudnimo ( trebamo to i cuvati ) a i pre toga mora da se rade kontrole ,moramo obratiti paznju na ta antitela da nebi doslo do pobacaja ...... Puno pozdrava
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.3.2013 14:49:21
|
|
|
|
ceca111
|
gde ste devojke ja samo da se javim da nisam radila isminaciju u subotu jer su folikuli bili mali u pon.imam uz i ako su dostigli odgovarajucu velicinu sutra uvece radimo isminaciju.A Ocajnicu nepijem vec dva dana bas mi nedostaje....salim se naravno sta ima novo kod vas ljubim vas
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.3.2013 17:05:07
|
|
|
|
nata11
|
OK. Ja sam nekako skontala da je tekst o baby aspirinu a i ako je antitelima nije mu ovde mesto ali OK. Cece navijam onda za ponedeljak da porastu fol.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.3.2013 19:31:36
|
|
|
|
Dina1993
|
Drage moje imala sam spontani pre 24 dana...zanima me da li smem da pocnem sa ispijanjem macine trave?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 19.3.2013 18:14:44
|
|
|
|
ceca111
|
Dina sacekaj par jedan ciklus da ti prodje pa kada prestane onda pocni da pijes jer i ja sam tako uradila Devojke danas sam imala inseminaciju drzite mi palceve da bude velika beta 2.4 a da tada mi je i rodjendan
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 19.3.2013 18:31:57
|
|
|
|
Maja1309
|
cece111 držim ti fige i navijam za betu 2.4
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 23.3.2013 19:32:23
|
|
|
|
nata11
|
Jel neko zna da li moze da se pije kombinacija ocajnice i rastavića? Očajnicu bih pila posle ciklusa do O po 2 solje, a rastavic sam cula da je dobar za sve kanale da sve prociscava i da treba da se pije 2 l dnevno svakog dana.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.