|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
11.3.2013 12:40:00   
Dina1993
Nisam jos saznala razlog ali sumnjaju na antitela jer ja sam 0- a moj muz - pa kazu da je to razlog ali ja lekarima vise ne verujem pa cu da vadim sve rezultate nadam se da cu saznati pravi razlog i kada budem sigurna krecem u akciju sa mm :D Inace planiram da pijem virak nekoliko meseci :)
A sto se tice ovog para sto sam pisala o njihovom slucaju...da desilo se skoro...pre nedelju dana... :(
Zelim vam stvarno da sve ugledate user posted image ... jer izgleda da svima samo to treba da bi bile potpuno srecne :*

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1151
11.3.2013 20:22:40   
nata11
Nadam se da cete otkriti razlog Dina i da ce sledeci put sve biti uredu. Jesi krenula ponovo da pijes ocajnicu?

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 1152
11.3.2013 22:03:12   
Dina1993
Hvala Nato :) A nisam jos pocela da je pijem jer proslo je tek 17 dana od kiretaze pa nisam sigurna kada ce mi doci menstruacija... Zato mi je bolje da sacekam pa kada prodje mens.pocinjem ako Bog da :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1153
11.3.2013 22:04:37   
Maraj
dina, bice to sve uredu samo polako...

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 1154
11.3.2013 22:13:01   
madre
trenutno pijem virak, ima sigurno mesec dana, ali sam kupila i ocajnicu, imam u planu da malo pauziram sa virkom i predjem na nju pa cemo videti sta mi vise odgovarauser posted image samo sto bih je ja pila i u toku ovulacije, jer necemo praviti bebu jos par meseci...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1155
11.3.2013 22:14:12   
madre
bas mi je nekako bilo smesno da napisem, kao sto sam gore napisala PRAVIMO BEBUuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1156
11.3.2013 22:14:51   
Maraj
jao, sad sam se setila da nisam popila 3. dozu danas. Visim na rr i zaboravila sam user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1157
12.3.2013 9:37:41   
nata11

IZVORNA PORUKA: Maraj

jao, sad sam se setila da nisam popila 3. dozu danas. Visim na rr i zaboravila sam user posted image

Maraj skuvaj jednu flasu pa stavi pored kompjutera inace pored ovog ludila nema sanse dase setis :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1158
14.3.2013 8:06:44   
Maraj

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: Maraj

Maraj skuvaj jednu flasu pa stavi pored kompjutera inace pored ovog ludila nema sanse dase setis :)

Da znas user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1159
14.3.2013 9:49:54   
ceca111
cao devojke nije me bilo dva dana jurila po doktorima....Ocajnica mi postala omiljeno pice xaxaxaxaxa.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1160
14.3.2013 11:59:38   
nata11
Ceco postajes zavisna od ocajnice user posted image

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1161
15.3.2013 10:07:23   
ceca111
Navukla sam se na ocajnicu kao niko cim oci otvorim skuvam je mada jos danas je pijem i od sutra vise ne jer popodne uz pa ako je sve ok sutra isminacije mada nisam nesto ubedjena da ce uspeti...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1162
15.3.2013 10:09:24   
Modessty
razmišljaj pozitivno! Nada umire poslednja user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1163
15.3.2013 14:12:42   
nata11

IZVORNA PORUKA: Modessty

razmišljaj pozitivno! Nada umire poslednja user posted image

Jeste da nije tema ali sada se setih onog: Nedaj boze da ti se svekrva zove Nada, jel Nada poslednja umire. user posted image user posted image

Ceco ma bice OK zasto ne bi bilo videcemo uostalom sutra user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1164
16.3.2013 14:57:49   
Maraj
drage ja prestala da pijem macu. Ne znam da l sam pogresilauser posted image Ja vec godinu ipo pratim T svako jutro i uvek je bila uredna, vide se 2 faze ciklusa. Od kad pijem macu -vec 2 ciklusa skroz mi se poremetila T kao da nemam O. Nista mi nije jasno al sam odlucila da prestanem da je pijem da vidim da li ce mi se T vratiti u normalu...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1165
16.3.2013 20:05:04   
nata11
Maraj razumem te. Ja sam iz istog razloga prestala da pijem Virak, nemogu da uhvatim O. Na svakoga caj deluje drugacije.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1166
17.3.2013 7:31:19   
pozitivna
Cao zene ! Evo malo ovo da procitate :O Antitelima ( zeni prepisao dr.u 6.mesecu trudnoce aspirin citaj zasto i dali je to ispravno !tu vam je odgovor:
Aspirin protect 100 (tj. acetilsalicilna kiselina) moze da se koristi u prvom i drugom tromesecju trudnoce. U zadnjem se ne primenjuje jer moze nepovoljno da utie na plod, da produzi i uspori porodjaj i da dovede do obilnijeg krvarenja. Lek se primenjuje ako je neophodno, iskljucivo po uputu lekara. Acetilsalicilna kiselina se u trudnoci koristi kod antifosfolipidnog sindroma. Zene sa ovim sindromom imaju antitela na sopstvene fosfolipide. Te zene imaju ceste spontane abortuse, jer antitela dovode do imunoloske reakcije pri procesu implantacije, rasta i razvoja embriona i fetusa. Kod njih je moguc i prevremeni porodjaj. Na ovaj sindrom se sumnja kod zena koje su imale spontane pobasaje. Sumnja se potvrdjuje nalazom antitela u krvi. Lecenje se sprovodi svakodnevnim uzimanjem Aspirina, sto je dovoljno da bi se trudnoca normalno iznela do kraja. Zena sa antifosfolipidnim sindromom moze da ima glavobolju, probleme sa pamcenjem, nestabilnost, mada se ove tegoe javljaju i kod drugih bolesti (malokrvnost, multipla skleroza, stres). Razgovarajte sa svojim ginekologom. Pitajte ga zasto vam je propisan lek i koliko dugo treba da ga pijete (ako je neophodna primena leka).

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1167
17.3.2013 9:12:16   
nata11
Pozitivna omasila si temu prebaci tekst u beby aspirin.

Direktna veza do poruke: 1168
17.3.2013 11:15:10   
pozitivna
Draga Nata11! Nisam promasila temu ::E ovako Ako Bog da zatrudnimo ( trebamo to i cuvati ) a i pre toga mora da se rade kontrole ,moramo obratiti paznju na ta antitela da nebi doslo do pobacaja ...... Puno pozdrava

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1169
17.3.2013 14:49:21   
ceca111
gde ste devojke ja samo da se javim da nisam radila isminaciju u subotu jer su folikuli bili mali u pon.imam uz i ako su dostigli odgovarajucu velicinu sutra uvece radimo isminaciju.A Ocajnicu nepijem vec dva dana bas mi nedostaje....salim se naravno sta ima novo kod vas ljubim vas

Direktna veza do poruke: 1170
17.3.2013 17:05:07   
nata11
OK. Ja sam nekako skontala da je tekst o baby aspirinu a i ako je antitelima nije mu ovde mesto ali OK.
Cece user posted image navijam onda za ponedeljak da porastu fol.

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1171
18.3.2013 19:31:36   
Dina1993
Drage moje imala sam spontani pre 24 dana...zanima me da li smem da pocnem sa ispijanjem macine trave?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1172
19.3.2013 18:14:44   
ceca111
Dina sacekaj par jedan ciklus da ti prodje pa kada prestaneuser posted image onda pocni da pijes jer i ja sam tako uradila
Devojke danas sam imala inseminaciju drzite mi palceve da bude velika beta 2.4 a da tada mi je i rodjendan user posted image

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 1173
19.3.2013 18:31:57   
Maja1309
cece111 držim ti fige i navijam za betu 2.4user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1174
23.3.2013 19:32:23   
nata11
Jel neko zna da li moze da se pije kombinacija ocajnice i rastavića?
Očajnicu bih pila posle ciklusa do O po 2 solje, a rastavic sam cula da je dobar za sve kanale da sve prociscava i da treba da se pije 2 l dnevno svakog dana.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here