RE: Macina trava (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

aleksandrova -> RE: Macina trava (11.9.2011 12:04:27)

placljiva naviknes se odma...ja zbog nje sad ladno mogu da pijem i gorku kafu...
meni danas 16dc sinoc sam popila poslednju solju i ne pijem vise pila sam je od 5dc do juce 15dc...jajnici me zigaju poslednjih nedelju dana i donji stomak bolucka i to bas onako da se oseti,ko da me nesto dole zateze,probada...nije kao pred [sm=hudicek1.gif] al cudno nekako...plodne sluzi ima malo i to ne znam,buni me sto je malo a i nje ima vec 5-6 dana unazad...ne znam da l je to ok...sem kad muckamo tad lije iz mene sto inace nije slucaj i sad pojma nemam ostaje mi da cekam 23.09. [sm=smiley29.gif]

plačljiva -> RE: Macina trava (11.9.2011 14:00:47)

aleksandrova i mene na trenutak žigne jajnik,pijem je već 3 dana,ali još nemem nikakve sluzi a danas mi je 8 dc [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Pijem,nemože da škodi...Osetim da se nešto dešava sa jajnicima...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ikacc -> RE: Macina trava (13.9.2011 20:54:12)

Samo da vam kaze, da sam je i ja pila, i ja nisa imala sluzi, mislila sam da je to problem, medjutim ostala sam trudna i bez caja i bez sluzi... Strogo vodite racuna ,kada je pijete, ja sam pocela piti od 1.februara, a plodni dani su mi bili 26.i 27 januar, mislila sam da od trudnoce nema nista, kao i do tada, i kupila sam caj. Sva sreca da sam samo popilla jednu kesicu , i htela sam da cekam par dana da vidim hoce li biti mens. medjutim meni pocnu neki blagi bolovi i krvarenje svetlo roze krvi, mislila sam da je to znak za mens. jer su dani bili za to , ali nje nema... Odem sredinom februara kod gin. i kaze da sam trudna, i zbog tog krvarenja je rizicna trudnoca... Onda su sledili lekovi, injekcije, i mirovanja.. Hvala Bogu nije dugo trajalo , i sve je dobro bilo ... do sada, sad se nadam samo najboljem.. da uskoro ugledam moju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] bebu...

tina37 -> RE: Macina trava (21.9.2011 16:00:05)

Trazim ja danas macinu travu,tek kaze prodavacica to je valerijana,ja sam sad totalno zbunjena,daj nek me neko prosvetli?

degu -> RE: Macina trava (21.9.2011 18:32:50)

Tina samo ti nju traži po latinskom nazivu-Marrubium vulgare, prodavačica je malo pobrkala dve potpuno različite biljke. Valerijana je na latinskom Valeriana officinalis, tako da sam potpuno sigurna da žena ne zna o čemu priča.

anirez -> RE: Macina trava (22.9.2011 12:53:47)

Jel ima neka dobru ideju kako najlakse popiti ovaj caj??
Pokusavam ga piti ledenog , ali je toliko grozna da mislim da u svom zivotu nista nisam gore probala. Pola sata mi se povracalo od njega, jos osjetim onaj gorki ukus [sm=smiley11.gif]
Mogu li ga s necim pomjesati???

degu -> RE: Macina trava (22.9.2011 15:39:57)

Anirez, baš nemam ideju, znam jedino to da se pije hladna, možda vremenom navikneš. Ne znam kako bi bilo da staviš malo meda i da li sme [sm=zmeden.gif]

plačljiva -> RE: Macina trava (25.9.2011 10:25:51)

I ja sam je pila.Groznog je i gorkog ukusa.Pila sam je skroz hladnu i odjednom...U životu ništa gore nisam probala...Ali što se mora nije teško...

Anoniman -> RE: Macina trava (25.9.2011 17:18:05)

Macina trava ili očajnica plus latinski naziv, samo tako ćeš dobiti pravi čaj.

anirez -> RE: Macina trava (26.9.2011 16:10:13)

Je li marulja macina trava?

degu -> RE: Macina trava (26.9.2011 17:37:35)

Jeste Anirez, ali uvek ponesi i latinski naziv za svaki slučaj, jer ima neupućenih prodavačica [sm=smiley1.gif]

suky -> RE: Macina trava (17.10.2011 14:46:10)

cao, nova sam na forumu, imam samo jedno pitanje, kupila sam macinu travu iako samo 2 mjeseca pokusavam ostati [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sta misite da li je rano da pocnem piti caj ili da sacekam jos par mjeseci? 

slavica. -> RE: Macina trava (17.10.2011 15:44:37)

Pozdrav suky i dobro nam dosla :)
ja mislim da caj ne moze da ti naskodi,moze samo da ti pomogne,kad god da pocnes da ga pijes,ali sacekaj da ti jos neke devojke odgovore
I da nam se sto pre prebacis u prvo tromesecje!

Jole84 -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:01:44)

Ćao devojke [sm=smiley1.gif]
Ja sam novi član,a upravo zahvaljujući ovoj temi sam se i registrovala,i ostaću ovde sa vama nadam se dugooo [sm=smiley1.gif]

Jako me zaintresovao ovaj čaj od očajnice i brže bolje već danas ću da odjurim do apoteke da ga kupim,ali me zanima da li neka od vas zna-sme li taj čaj da se koristi kad neko ima problem sa hormonima.Ja imam uvećan prolaktin,lečim se bromokriptinom,ali bih uzela i ovaj čaj,mislim da ništa ne gubim [sm=smiley1.gif]

Suncepravde -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:10:49)

Dobrodosla, nadam se da ces brzo da ugledas svoje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image].

degu -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:12:25)

Jole dobrodošla [sm=smiley31.gif]
Što se tiče macine trave, mislim da nije problem da je mešaš sa terapijom, ali obavezno se prvo posavetuj sa doktorom.

Jole84 -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:28:09)

Hvala vam,bolje vas našla [sm=bravo.gif]
Pa u tome je fora Degu,što ne mogu da čekam toliki red samo da bih ga to pitala,kupiću pa kako mi bude.
2 godine čekam [sm=rozacrtici.gif] i nadam se kad izlečim prolaktin i popijem to čajče da će da se dogodi.
Gorko il ne gorko,nema veze,sve za bebca [sm=smiley1.gif]

slavica. -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:34:14)

Jole,ja bih ti preporucila da,ako ne zelis da ides,bar nazoves,pa pitas i one sestre koje rade,imaju i one dosta iskustva,i sugurno da znaju nesto.

degu -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:34:50)

E izvini draga, nisam znala da državno ideš i da ne možeš tek tako da pitaš, znam kako je teško doći do državnih lekara.
Ja macinu travu ne bih kombinovala samo sa lekovima koji stimulišu ovulaciju, a sa terapijom za Prolaktin, mislim da nije problem. Što se Prolaktina tiče, ne znam jesi li čitala da je jako dobra Konopljika (Vitex agnus), pa možeš i to da probaš.

Jole84 -> RE: Macina trava (19.10.2011 14:48:48)

Hvala Slavice,mada je možda najbolje da pitam u apoteci.Ovi na informacijama nisu baš tako ljubazni i ne znaju kako je nama.
Jeste državno,ali doktor je jako dobar,zato i idem kod njega,samo je naravski dosta gužve uvek.
Ne bih prolaktin spuštala još nečim dok ne ispijem skroz bromokriptin,pa da vidim da li mi je pomogo,jer čitala sam da su ga neke cure previše spustile,a ni to ne valja [sm=smiley13.gif]
Baš ću kasnije da odem do apoteke da vidim za taj čajčić,a uzela bih i vrkutu,da pijem kombinovano i pitaću da li smem.
Ja se nadam da biljna terapija ne može da škodi.
Baš ste super,hvala vam na svemu,nekako je lakše kad znaš da nisi sama u problemu [sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Macina trava (19.10.2011 19:47:50)

me zanima da li neka od vas zna-sme li taj čaj da se koristi kad neko ima problem sa hormonima.Ja imam uvećan prolaktin,lečim se bromokriptinom

Jole, ja pijem i Macinu i Vrkutu a paralelno uzimam terapiju i za prolatkin,tako da mozes slobodno to da kombinijes, samo nemoj bas uzeti tabletu pa odmah caj iza, nego neka prodju bar 2 sata.

Jole84 -> RE: Macina trava (19.10.2011 22:16:52)

Hvala ti Nina puno,ovaj odgovor je stigo baš kad treba [sm=bravo.gif] Bila sam do grada pa kupila čajčiće (mada se prvo raspravljala u jednoj zdravoj hrani sa pametnjakovićkom koja mi htela uvali valerijanu,al ja tolko iščitala da se ne dam prevariti [sm=smiley36.gif] )
Koliko dugo ih ti koristiš,kakvi su ti utisci?
Jedva čekam jutro da počnem da pijuckam [sm=bravo.gif]

Mimy1987 -> RE: Macina trava (24.10.2011 19:16:27)

Cao devojke! Vec par meseci ocekujem bebu i nista. [image]http://www.ana.rs/forum/Smileys/default/shocking.gif[/image] Prosli mesec sam pila ocajnicu do ovulacije ali za 2, 3 dana sam se prehladila, dobila temperaturu itd pila sam lekove (panadol i altiprim) a i pusac sam ali ne strastveni pa me zanima da li je to uticalo da caj ne deluje prosli put i razmisljam da ga pijem ponovo kad mi prodje ?!

snješka -> RE: Macina trava (24.10.2011 19:41:58)

Ja mislim da sam popila jednu cisternu macine trave. Kad nije upalilo prešla sam na vrkutu. I ljepša je za piti i to puno.

Anoniman -> RE: Macina trava (24.10.2011 22:04:05)

Mimi pi ti čaj opet. Nekome neće od jednom. Neko mora da pije par meseci. A probaj i virak. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>