RE: Macina trava (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Hristinica -> RE: Macina trava (26.8.2011 22:47:58)

A reproduktivni endokrinolog izaziva ovulacije ili to moze i ginekolog? ja imam endokrinologa, a gde da nadjem reproduktivnog end.?[sm=zmeden.gif]

sofija 11 -> RE: Macina trava (26.8.2011 23:06:54)

svi sam hormoni ispitivala posto imam Pcos. prolaktin sam ga sredila konacno ovaj mesec. i svi drugi su u redu ali znaju da variraju. jedan put mi je rekao sve je u redu kod tebe samo prolaktin da se sredi i onda ce da stimuliramo so fostimon inekcije (posto sam rezistentna na klomifen). vtori put sam opet sve hormone ispitao i LH je bio nizi i reko pa ovo je neko hipotalamusno peremetivajne i ne sa fostimon nego sa  merional inekcije. i sad sam opet ispitala i su bile ok i rekao je da variraju kod mene hormone svaki put (za Lh je mislio) ireko da vtori dan ciklus da gi ispitam i onda cu videti so koje inekcija a najsigurnije e da ce biti kombinacija na njih dve i fostimon i merional. kaze da je lakse da mi prirodno dogde ciklus ali mene mi kasni so mesecima pa ne mogu da cekam da mi dogde. nadam se da sa ocajnica ce mi doci ama ipak se plasim.

Hristinica -> RE: Macina trava (27.8.2011 13:47:12)

Joj, pa nemoj da se sekiras, bice sve u redu...a kazi mi jel' ti je on rekao da uopste nemas ovulacije? sta ti je rekao za trudnocu?

sofija 11 -> RE: Macina trava (27.8.2011 18:19:02)

pa neznam bas dali je mislio za uopste da nemam sa ogled na to da me je vidio zamo nekoliko puta. samo je reko da su mi ciklusi anovulatorni i da mi treba stimulacija i  on kaze da cu da budem mama ako idmo so terapiju za 4 meseci. kaze da ne e nista strasnije samo treba strplenje i da cu da bude

Anoniman -> RE: Macina trava (28.8.2011 14:52:00)

Soffia ako nemaš ovulacije možeš da piješ macinu travu. Neke ženice su tako sredile cikluse i dobile O.

sofija 11 -> RE: Macina trava (28.8.2011 18:25:01)

pa pijem sada ocajnica evo vec 10 dana ali nema plodove sluzi. a za koju macinu taravu mislis zasto ima 3 vida?

malenac76 -> RE: Macina trava (28.8.2011 22:22:10)

ja pijem vec godinu dana i nista od plodne sluzi ali sam rijesila mikrocisticne jajnike ..sad su cisti [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Hristinica -> RE: Macina trava (29.8.2011 22:49:34)

Sofija Macina trava je Ocajnica..

Malenac, ti si macinom travom ocistila policisticne jajnike?[sm=bravo.gif]Znaci da je ipak macina trava dobra za nas![sm=smiley1.gif]Ja je pijem, ali menstruacije nema vec 3 meseca[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

World -> RE: Macina trava (29.8.2011 22:58:17)

Ocajnica nije macina trava koja nama treba (danas opet potvrdila sa travarom) nego ona koja se zove na lat. nepeta cataria. Ocajnica je dobra za jetru, pluca, slezenu i sl. I to sam vec pisala, to sto se zove ocajnica nema veze sa onim sto obicno pricaju, kao zene su ocajne pa po tome nastalo ime, itd.
Mislim da ce kombinacija macina t.+virak+hajducka trava biti super, danas sam kupila sve. I moze se piti i u trudnoci bez problema.

Ali eto, nema veze, bar ce poneko imati super pluca i jetru.... [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Macina trava (30.8.2011 1:43:14)

Mislim da bi ove dve teme trebalo razdvojiti jer se radi o dve potpuno različite biljke, a obe se koriste za lečenje steriliteta kod žena.

OČAJNICA - MACINA TRAVA - marrubium vulgare to je ta gorka

-MACINA TRAVA NEPETA CATARIA L.(macina metvica) ova je prijatnog ukusa

Mislim da je ovu drugu Malenac koristila, jer je rekla da njena nije gorka, u svakom slučaju obe su dobre.

World odlična ti je kombinacija [sm=bravo.gif]

Hristinica -> RE: Macina trava (30.8.2011 21:32:39)

IZVORNA PORUKA: World

Ocajnica nije macina trava koja nama treba (danas opet potvrdila sa travarom) nego ona koja se zove na lat. nepeta cataria. Ocajnica je dobra za jetru, pluca, slezenu i sl. I to sam vec pisala, to sto se zove ocajnica nema veze sa onim sto obicno pricaju, kao zene su ocajne pa po tome nastalo ime, itd.
Mislim da ce kombinacija macina t.+virak+hajducka trava biti super, danas sam kupila sve. I moze se piti i u trudnoci bez problema.

Ali eto, nema veze, bar ce poneko imati super pluca i jetru.... [sm=smiley1.gif]

kako Ocajnica nije macina trava???[sm=smiley29.gif]Pa ja pijem ,i stvarno je gorka...a gde se onda nalazi prava macina trava i pod kojim nazivom? Valjda oni u Josif Pancicu znaju sta prodaju[sm=smiley36.gif]

Hristinica -> RE: Macina trava (30.8.2011 21:34:53)

A ja citala da bas ta prijatnog ukusa -MACINA TRAVA NEPETA CATARIA L.(macina metvica) nije za lecenje neplodnosti! ne znam vise..[sm=smiley29.gif]

World -> RE: Macina trava (30.8.2011 21:37:06)

pa ne znam hristinice, ja pitala travara i to provjerenog... a ima dosta ljudi koji samo prodaju, a ne razumiju se bas....
mislim, sto se mene tice, mozes ti piti i ovu, nece ti biti stetna svakako...
a ova druga, napisali smo gore, nepeta cataria....

degu -> RE: Macina trava (30.8.2011 22:19:20)

I jedna i druga je za lečenje neplodnosti, postavila sam vam linkove [sm=smiley1.gif]
Mislim da je Očajnica više za one žene koje imaju redovne [sm=hudicek1.gif] i O, da im poveća sluz, a da je ova druga Macina metvica više za nas sa neredovnim ciklusima i cistama.

Svakako su obe biljke dobre [sm=smiley1.gif]

Hristinica -> RE: Macina trava (31.8.2011 13:30:33)

axa, pa moguce, a ja pijem ovu Ocajnicu, a imam neredovne menst. mozda bih trebala da promenim.. ali ne znam gde da je nadjem[sm=zmeden.gif]Da li ima u Josifu Pancicu? Jer su mi rekli da u zdravoj hrani nisu bas proverene te trave, ja imam jednu vrsu kod mene u zdravoj hrani, ali nije gorka, ali mnogo smrdiiii[sm=smiley11.gif]Celu kucu mi bila usmrdela, i muz mi je bacio[sm=smiley36.gif]Ne znam koja li je to macina trava?nije gorka, a smrdi..da nije to ta Macina metvica?

World -> RE: Macina trava (31.8.2011 13:36:41)

nije, ova ne smrdi, bas ima neki lijep miris, malcice miris podsjeca na nanu....

Anoniman -> RE: Macina trava (31.8.2011 13:38:35)

Po svemu sudeci, "mackicu" nosim na more....Muz ce piti metaksu, a ja nju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Nekom je zivot majka....

aleksandrova -> RE: Macina trava (31.8.2011 14:26:32)

pocela sam danas s macinom travom...smrt je gorka al izdrzacu

Hristinica -> RE: Macina trava (2.9.2011 11:57:45)

ja od danas pocinjem i virak da pijem[sm=kava.gif], pa videcemo sta ce biti sa mojim ciklusima[sm=zmeden.gif]

sofija 11 -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:10:13)

danas je 20 dc i primetelia sam da imam malo  braon na gacice, samo nekoliko kapi isto i na toalet papir imala sam. dali je mozda od caja pila sam ga 10 dana do ovulacija. sta bi mogao da bide [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

degu -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:14:59)

Može biti implantacijsko krvarenje, daj Bože da je to [sm=bravo.gif]

meyo -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:18:53)

ni meni nista nije jasno .. jel gorka dobra za nas sa neredovnim il ne??
moja je uzas ne znam kako je pijem .. bas gorka grdna .. ajme..

virak mi super

al sad citajuci ne znam pijem li dobru ili ne .. ujedno pijem hajducku..

sofija 11 -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:20:31)

ma nema sanse da je to. bila sam kod doktora  na 13dc na eho i mi je rekao da nema ovulacija i da cu da moramo da je stimulisemo sa inekcijama.lele kako mi e strah. i nekako kako vodeno mi e dolu kao voda da me ima prsnato.neznam sta da radim da zovem doktora?

degu -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:21:59)

Ma dobre su obe, nego mi sa neredovnim [sm=hudicek1.gif] ne znamo kad je O, samo zato kažem da je možda za nas ipak bolja ona druga što nije gorka.

sofija 11 -> RE: Macina trava (2.9.2011 17:22:42)

meyo i ja imam neredovne cikluse i pila sam onu gorku ocajnicu. pila sam je 10 dana pa neznam videcemo dal ce mi se sredi ciklus barem zasto od ovulacije ni traga ni glas

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>