nina26
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ne, marulja, ocajnica, i to, gorko, to je valjda za zeludac i celulit nama treba Nepetae catariae, ja sam dobila caj koji se zove KEDIOK, tako pise na kesi, nije gorak i prvih par dana sam izbacivala sukrvicu, a kaze travarka da zene sa jakim hronicnim upalama, cistama i sl. izbacuju ugruske, krpice, vlakna, sluzave cepice, svasta. mene je prvi dan boleo ceo donji abdomen, kao da cu dobiti, i onda mi se sve to iscistilo. posle nisam uopste maltene imala sekret, do ovulacije i sad mi je cist, sluzav, proziran, skolski primer. mora se piti 41 dan, samo se treba prekidati kad se dobije i odmah posle, kad i poslednja kap prodje, poceti piti opet i nastaviti brojati dane. ima i treca, taj odoljen, ili valerijanu, kako god hocete, on je za zivce, depresiju i sl. tako sam ja iz svega ovoga shvatila. samo sto je stvarno kontradikorno, ne znam ta marulja, gorka, ima li veze sa sterilitetom, moja travarka kaze da ima, a neki kazu da nema. ova koju ja pijem im veze sa prociscavanjem jajovoda, lecenjem cista, u sustini, to je ono sto meni treba, jer ja nemam veze sa sterilitetom. nadams e da sam makar malo pomogla u resavanju misterije.. A koja onda ima veze sa sterilitetom I ja sam pila nekada tu gorku, i imala sam plodovu sluz kao nikada, ali znam da se pije od kraja do O posle ne sme...
|