Misha i Ljisha -> RE: Najlepše zanimanje za ženu (25.2.2018 22:04:48)
|
IZVORNA PORUKA: degu Mislim da je rad u prosveti idealan za zenu, dovoljno joj ostaje slobodnog vremena za decu, fizicki se na poslu odmori :) a [sm=jezicek.gif]najgori moguci posao je po meni rad u prosveti. Ko nije radio ne zna. Kaze meni mama, jao imaces zimski i letnji raspust, kako je to lepo. Saberes oduzmes imas isti broj dana GO kao i svako drugi u bilo kojoj drzavnoj sluzbi i jos NE mozes da odes na odmor kad ti pozelis vec u jeku sezone, placas najskuplje aranzmane itd i td. O Obavezama i odgovornosti necu ni da pocinjem. JA sam znal da kazem dok sam radila u skoli da nastavnici tj profesori imaju najveci broj sefova. PRvo svako dete im je "Sef", pa cak i roditelj, direktor, inspekcije, ministarstvo, ludnica sa zapisnicima, sednicama. Imas prepodne casove dolazis uvece na sednicu, imas rupe u rasporedu, radis u dve pa cak i tri skole. Imas djake ...onakve ovakve, bojis se da das keca a bojis se i da pohvalis i utesis dete da ne ispadnes pedofil. Uvek moras biti na visini zadatka, pristojan, kulturan, nema psovanja, jaka samokontrola jer i jedna pogresna rec se tumaci vrlo vrlo strogo. A da ne krecem o obavezama i E dnevnik, obican dnevnik, onaj zapisnik ovaj zapisnik unosenje u maticnu knjigu ispisivanje svedocanstava, ne smes da pogresis, ma svasta.Nosis posao kuci, spremas ocenjujes, smisljas... Tako da je idealan posao za zenu onaj od 7 do 15 pa sta god da je. I kad izadjes u 15 ne nosis posao kuci, ne nosis misli kuci i td.
|
|
|
|