dunja RR
|
Poslah ti na pp. Meni ovih par dana neradnih jedina prilika da malo prečešljam, posle nemam kad, zato iskoristih priliku. A kada mediteraneo izbaci ponudu za 2017. gledaću te plaže koje su manje vetrovite. U principu, nije neka razika u ceni u onosu na Halkidiki npr, za taj tip usluge, samo se ovde za slične pare dobije i avion (a kakva je plaža, to već sam video govori). Meni definitivno posle celogodišnjeg rintanja, samo odmor avionom jeste i zaista odmor. Bus, auto, nije to to što mi sada paše. A treba mi odmor, pod broj jedan. Plaža, knjiga, S neka se brčka, prirodni hlad kakav god, i još neko dečije igralište, to mi je dovoljno. Volela bih jedino da je grad tu, odmah, ali na ostrvima nema šanse da se nađe dobra plaža u samom mestu. Vagam još da li prosečna plaža + mesto ili ovakva divota bez mesta. Za sada vodi ova lepota od plaže. Nije mi nikakav problem da budem na jednoj prelepoj plaži umesto da obilazim 10 prosečnih. Ti si beše bila na Kefi? Ove zapadne plaže Karpatosa me recimo podsećaju na Kefu, samo što su ovde na zapadu sve peščane (mislim da je na Kefi mahom šljunak?). S tim što je Karpatos više nego duplo manji od Kefe, pa ga je lakše obići, i ima dobru vezu autobusom, čak i do sela u planinama (koja su isto posebno lepa, Aperi ja blizu ove plaže Kira Panagia, a Olimpos je severnije i važi za najlepše selo u Grčkom arhipelagu). Nisam ja još otpisala ni Rodos ni Samos, ima nekoliko faktora od kojih mi zavisi odmor, pa za sada samo istražujem. Ali ako bog da, ako ne sada, Karpatos mi je obavezan za obići u skorijoj budućnosti.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2017 14:16:31 >