oliveradj -> RE: Perut (8.2.2009 21:22:30)
|
Probala sam Mikosept nista mi nije pomogao. Probala sam Nirel nije los, ali mi se koza zasitila i sad moram ponovo da menjam. Pre nekoliko godina sam koristila Recept Slovenacki protiv peruti i bio je ok jedno vreme i onda haos. Alin protiv peruti nista jos gore. Ele Menta losion i sampon isto pomogne na pocetku i posle haos, Sulfare isto nista, Revlon ampule protiv peruti....Cula sam da je Visijev sampon jako dobar i da traje verovatno cu i njega da probam. Nisam probala sa babskim receptom beli luk narendan u sampon i s tim da perem kosu jer jako smrdi. Jedino sto mi je pomoglo na pregledu koze glave u apoteci sam kupila Ruzijevu cistecu penu koja se samo nanosi na teme, a ostatak se pere samponom, ona je ok dok se koristi, ali cim prestanes vrati se. Jos uz to sam kupila neki preparat koji se utrljava u kosu dan pre pranja i na mokro teme, a posle se susi obavezno fenom to je kostalo jako puno u sustini mu je svrha da ne isusuje teme jer je to pogresno kod peruti, pa sam prala kosu sa napravljenim samponom jejftinija varijanta, ili sam pre pranja na teme povremeno mazala bebi ulje. Svi preparati koje sam probala pomognu na pocetku, a kasnije bude jos gore.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|